2777
2789

من حس میکنم وسواس فکری گرفتم

تو رابطه‌ام و پسری بنظرم خوش قیافه اومد

ولی من هیچوقت در هیچ زمانی قصد اینو ندارم و نخواهم داشت که با پارتنرم سرد شم یا یه تار موشو‌ با زیباترین پسر جهانم عوض کنم. ولی یه پسره بنظرم خیلییی خوش قیافه اومد چیکار کنم خیانت کردم؟ زندگی رو به خودم زهر کردم. بعد هرچقدر سعی میکنم نظر ندم و فاصله بگیرم بدتر حساس میشم

شما هم اینطوری هستید؟

تن‌تشنه مثل خورشید، بی‌سرزمین‌تر از باد

همون رابطه ای که دارید اگه نامزد و عقد کرده نیستین خودش گناهه بزرگیه

اما اگه نامزد هستبن و این فکر اذیتتون میکنه استغفار بگبد و به اون پسر فکر نکنید

🌺ای اهل ایمـان از صـبر و نمـاز بـرای حـل مشکلات خود و پـاک مانـدن از آلــودگی ها و رسـیدن به رحـمت حـق کـمـک بخـواهید زیرا خـدا با صابران اسـت🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

خیانت نکردی

صرفا وسواس داری

متعهد بودن این نیست که کل مردای دنیا واست زشت و حال بهم زن باشن یا کلا همه جاذبه‌شونو برات از دست بدن

تعهد یعنی اگر فکر اشتباهی تو ذهنت اومد صرفا از خودت دورش کنی و کاری در راستاش انجام ندی و پرونده‌شو ببندی

اصل تعهد اینه که بتونی خیانت کنی ولی نخوای و نکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
همون رابطه ای که دارید اگه نامزد و عقد کرده نیستین خودش گناهه بزرگیهاما اگه نامزد هستبن و این فکر اذ ...

نامزد بودن با رابطه‌ای که شما میگید چه فرقی داره؟

اگه خانواده‌ها در جریان باشن اسمشو نامزد بودنه، بله نامزدمه‌

نهخیانت نکردیصرفا وسواس داریمتعهد بودن این نیست که کل مردای دنیا واست زشت و حال بهم زن باشن یا کلا ه ...

متاسفانه من نمیتونم قبول کنم که خیانت نکردم

تو وجودم حس بدی ایجاد میشه با اینکه میلی ندارم خیانت کنم. چون افرادی رو دیدم که از پارتنر من زیباترن و این حس بدی میده. هرچند که من اون پسر رو خیلی دوسش دارم 

نه شما مشخصه که خیلی خودت رو با فکر کردن اذیت میکنی

پارتنرت رو دوست داری و بهش متعهدی 

اینکه میدونی یه سری از آدم ها ازش خوشگل ترن ولی همچنان پارتنرت رو دوست داری   خیانت نیست

نامزد بودن با رابطه‌ای که شما میگید چه فرقی داره؟اگه خانواده‌ها در جریان باشن اسمشو نامزد بودنه، بله ...

اگر هدف اصلی و واقعی ازدواج باشه اکر مدتش معلوم باشه که مثلا نهایتا سه ماهه دوماهه یکساله میشه نامزدی اگر خانواده هاتون پیگیرن پس کی عقد میکنید نامزدیه اگر نه نههه