پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20106 عنوان دخترای مجرد ماهی چقدر خرجتون میشه 220 بازدید | 30 پست من الان حساب میکردم دیدم خیلییی خرجم میشه این چند وقت قبلا اینطوری نبودم ماهی ۵ ملیون ارتودنسی دندونام ۳ ملیون تراپیست ۵ ملیون شهریه باشگاه ۸۰۰ تاکسی و غدای بیرون و کافه و لباس و لوازم آرایشی و ... هم که بماند وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت امروز | 19:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیانا_خانوم عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 226 ماهی ۸۰۰ تا ی تومن دانشجو ام 💨🦋 تَـاریـک تَـریـن شَـبـهـا دَرخـشـان تَـریـن سَـتـارهارو مَـیـسـازن. 🦋💨
yasilove عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 25852 مجردی حدود ۱۰ الان متاهل عقدی همین حدودا باید یکم بیشترش کنم
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20106 خیلی خرجت بالاست خداوکیلی. کمی غیر نرماله آخه مثلا کدوم رو حذف کنم؟ وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20106 زیادی خرجت بالاست یکم مراعات کن کدوم قابل حذف هست؟ وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
آلبالو54 عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 163 چه خبره یه خانواده چهار نفره اینقدر خرج ندارن مگه هر ماه لوازم آرایشی میخری؟؟ من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20106 چه خبره یه خانواده چهار نفره اینقدر خرج ندارن مگه هر ماه لوازم آرایشی میخری؟؟ آره تقریبا هر ماه یکی تموم میشه شارژ میکنم مثلا برای این ماه خط چشم و کرم پودرم تموم شده وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20106 چه خبره یه خانواده چهار نفره اینقدر خرج ندارن مگه هر ماه لوازم آرایشی میخری؟؟ آره تقریبا هر ماه یکی تموم میشه شارژ میکنم مثلا برای این ماه خط چشم و کرم پودرم تموم شده وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
آلبالو54 عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 163 اونوقت من این برج ۵تومن پول فیلر خط خنده وبوتاکس پیشونی دادم امشبم ۶۰۰هزار پول لیزر مو دادم دلم برا شوهرم میسوزه🥴🥴 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20106 ۱۰ـ۱۵ منم همین حدود وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
0کرانچی_فلفلی0 عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 3118 رحم کن به خانوادت😂😐 لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥