2777
2789

خب من فعلاً با یکی حرف میزنم ولی هنوز هیچی از علاقه یا چیزی از این حرفا نگفتم فقط اون تو شیمی مشکل داشت مثلن منم یبار از عصر تا شب بهش کمک کردم بعد دیگه هر روز یکم حرف می‌زدیم حالا منم دیگه یجورایی مث حامی بودم میگفتم موفق میشی تو درسات امید میدادم بعد کمکش میکردم تو درسا دیگه شد ۱۹ ۲۰ بعد صمیمی تر شدیم چند روز پیشم یه کادو کوچولو بهش دادم گفتم هدیه پیشرفتت حالا امشبم حرف زدیم بعد حالا یکی اومد پیوی گفت دوست اونم یکم حرف زد بعد گفت چت شمارو دیدم بهش علاقه داری منم گفتم هنوز نمیدونم واقعیت گفت چه نسبتی دارین گفتم دوستمه گفت احتمالاً بیشتر از دوست بعد گفت شاید اون احساس تو رو نداشته باشه ها منم گفتم من که چیزی نگفتم بعد گفت از چتت تون اسکرین شات بده منم گفتم که خصوصیه و بدون اجازه طرفم نمیشه بعد گفت میخواستم بفهمم چجوری هستی که دیدم پسر خوبی هستی آفرین بعد گفت دوست دختر نداری گفتم نه گفت خداحافظ و بلاک کرد حالا من چیکار کنم یعنی چی تو ذهن طرف مقابل منه

🎯🤍☝️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو تا برداشت کردم
ممکنه از طرف دوستت اومده باشه تا بهت بگه که اون علاقه بهت نداره
و ممکنه هم اینی که پیام داد یواشکی از گوشی اون چتتونو دید و شماره شمارو بداشت و خواست بینتونو بهم بزنه
حالا ببینیم نظر بقیه چیه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند