2777
2789

دو تا دندون ایمپلنت کردیم امروز البته پین گذاشت مرحله یک بود تازه ۵۰ ملیون هفته پیش دو تا عصب کشی ۱۰ ملیون یه روکش و دو تا ترمیم هم داره   ۶۰۰ هزار تومن خرج خونه موند برامون تا آخر ماه

همیشه دندون پزشکی جای مفت خوری بوده هیچکس بدون بیمه نمیره سراغش

باز تو یزد و قم منصف تر هستن به نسبت بقیه شهر ها 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ولی مجبوریم دیگه چاره چیه دندوناش خراب شدا

اگه بشه خورد خورد انجام بدید بهتره، مثلاً ماهی یکی دو تا دندون درست کنید، اینجوری یهو پول کم نمیاد

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
دو تا ایمپلنت کنی میشه ۵۰ ملیون دوتا عصب کشی ۱۰ ملیون یعنی چهار تا شد ۶۰ ملیون به خدا

وااای همون پنجاه تومنم زیاده منم میخواستم برم ولی الان که هزینرو گفتی کاملا پشیمون شدم بابا چخبرشونه

همیشه دندون پزشکی جای مفت خوری بوده هیچکس بدون بیمه نمیره سراغشباز تو یزد و قم منصف تر هستن به نسبت ...

واقعا .

باید یه فکری براش بشه. 

هزینه هاش خیلی بیجهت بالاست. 

یربع رو دندون کار میکن ۷ یا۸ میگیرن. 

اینم از نشانه های ....... .

کسی به فکر مردم بدبخت نیست .

اونی که نداره یا مجبوره درد بکشه یا دندونشو بکشه نمیتونه ترمیم کنت

وااای همون پنجاه تومنم زیاده منم میخواستم برم ولی الان که هزینرو گفتی کاملا پشیمون شدم بابا چخبرشونه

همسر منم وضع دندوناش خوب نیست الان دو تا ترمیم و روکش هم داره باید وایسیم یکم بعد

واقعا .باید یه فکری براش بشه. هزینه هاش خیلی بیجهت بالاست. یربع رو دندون کار میکن ۷ یا۸ میگیرن. اینم ...

دندون خیلی ام روی زیبایی تاثیر داره دندونم بکشی فک حرکت می کنی عین پیر مرد پیر زنا میشه آدم