2777
2789

امروز یک چیز جالب شنیدم . دو تا دوست بودن و خیلی با پتانسیل بودن و یکی شون رتبه 240 و دیگری رتبه 180 کنکور ریاضی اوردن . یکی شون بعد یه سال انصراف داد و رفت بازیگری خوند و الان در تئاتر اون یکی هم ادامه داد و الان امریکاست ...این رو یکی از استادامون امروز گفت ...خیلی برام جالب و تعجب اور بود ...🤩😶 . الان اونی که رفت سمت علاقش راضی تره یا اونی که امریکاست ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاقه چیه 

پول مهمه البته بعضی شغلا پولش کمه ولی راحت تره

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

اونی که امریکاست 

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

اونی که رفت سمت علاقش . تئاتر زندگیشه . منم عاشق تئاترم . درکش میکنم .‌نمیتونست تو‌ریاضی موفق باشه

نه کله اش کار میکرد و ریاضیش عالی بود منتهی علاقه نداشت ...و گرنه موفق بود سال دوم از یه دانشگاه عالی انصراف داد

نه کله اش کار میکرد و ریاضیش عالی بود منتهی علاقه نداشت ...و گرنه موفق بود سال دوم از یه دانشگاه عال ...

دیر یا زود ولش میکرد . به چه درد میخوره موفقیتی ک ازش لذت نبری ؟ اون فرد قطعا برش ذوق قبولی تو تست بازیگری یه تئاتر رندوم اون زمان واسش بیشتر از ذوق ۱ کنکور ریاضی شدن بوده . احتمالا به اصرار خانواده رفته ریاضی . خیلی خوبه که قدرت و شجاعت رها کردنو داشته و بعد این همه تلاش واسه ریاضی بیخیال علاقش نشده . وگرنه حسرت میشد براش