2777
2789
عنوان

شوهرت قبل ازدواج بدنت دیده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2833 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من ده سال بزرگتر ۳۹ و شغل کارمند بانک

خدا بهت رحم کنه
بنظر من اصلا سالم نیست

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

آخه میدونی عزیزم با هم راحت حرف می‌زنیم خب؟من راضی نیستم عکس بدم از بدن لختم اونم میگه همونطور که اخ ...

همین امشب ساعت۹بذارش تو سطل اشغال

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

به نظرم به عنوان یه مرد بهتره یا مثل قدیم محرم های داماد یه استخری با عروس برن.

یا اگه امکانش نیست، یه زمانی که دیگه قضیه از جلسه آشنایی گذشت. داماد دختر رو با یه لباس نازک ببینه. 

اینو نبینید که دختر واقعا خودش از هیکل خودش راضی نبوده و به اصطلاح هیکل زنانه نداشته، ولی اینو از خواستگارش پنهان کرده، فقط با چادر خاطر میشده جلو ایشون. 

آخه میدونی عزیزم با هم راحت حرف می‌زنیم خب؟من راضی نیستم عکس بدم از بدن لختم اونم میگه همونطور که اخ ...

از همه این حرفایی که دوستان گفتن بگذریم، به دا شاید از اون عکس سو استفاده کنه

چقدر زود دیر شد، حیف💔
جالبه میدونی چی میگه میگه همونطور که با اخلاق باید آشنا شد و مطمئن شد همونطورم باید با بدن آشنا شد

این یه هول که میخواد با عکست... بزنه

مردا هیچ طوری نشدن 

شما آگاهیتون کمه 

آدم مناسب رو از بیمار نمیتونین تشخیص بدین