2777
2789

خیلی سال قبل مثلا ۷ یا۸ سال قبل 

دختر دایم سنش خیلی کم بود خونوادش ب زور دادنش ب خواستگارش 

۱۲ سال اختلاف سنی داشتن ولی دختر دایم خیلی سنش کم بود

بعد یکی دوسال نامزدیشون 

شوهر دختردایم ک نامزد بودن اون موقعه 

سی دی و فلش فیلم سو.  پ...ر. میبرد برا دختر دایم 

تعجب کردم ک چرا یه نفر باید با نامزدش ک بچه هم باشه این کارو کنه

حتی اگ درخواست از دختر دایم میبود نباید میبرد براش

من با دختر دایم صمیمی بودم اون موقعه

این چیزا بین زن و شوهرا طبیعیه 

دیگه دوستت بچه هم بوده باشه وقتی ازدواج کرده باید این کارا رو انجام بدن

من مخالف کودک همسری هستم ولی خب دیگه نامزدش قرار نبود صبر کنه اون بزرگ بشه که. داشته زمینه فراهم میکرده توام بهتر بود با دخترای متاهل زیاد صمیمی نمیشدی تا این حد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

می‌برد یاد بگیره؟؟

ن 

فیلم تو فلش بهش میداد 

اون موقعه بچه بودم فکر نمیکردم ب این چیزا و بعد چند سالی دیگ با دختر دایم درارتباط نبودم ولی از دیشب یادم افتاد چرا یه مرد باید این‌کارو کنه اخه

این چیزا بین زن و شوهرا طبیعیه دیگه دوستت بچه هم بوده باشه وقتی ازدواج کرده باید این کارا رو انجام ب ...

من مگ گفتم بیا همه چیزتو بم بگو .خودش ب کل عالم و ادم توضیح میداد چون بچه بود 

بعدشم نگفتم ازش رابطه خواست گفتم فیلم بهش میداد

من مگ گفتم بیا همه چیزتو بم بگو .خودش ب کل عالم و ادم توضیح میداد چون بچه بود بعدشم نگفتم ازش رابطه ...

دیگه این تقصیر خودشه بعدم شوهرش که بهش نسپرده حرف نزنه. خب بعضی زوجا با هم از این فیلما هم میبینن گاهی. اینم یه روش غیر مستقیم از رابطه خواستن هست

دیگه این تقصیر خودشه بعدم شوهرش که بهش نسپرده حرف نزنه. خب بعضی زوجا با هم از این فیلما هم میبینن گا ...

چقد چندش فیلم بقیه رو ببینی 

من باچندتا مشاور صحبت کرده بودم گفتن اشتباهه برا رابطه خوب نیست مگر اینک دو طرف موافق باشن با دیدن فیلم 

ولی خب اونم از کم عقلیش بود فیلم میداد دست بچه 

اونم ب همه گفت 

چقد بد بچه ی ۱۲سالع آخه نشون میداد که آماده ش کنه برای ازدواج و اینا الان کجاست دختر داییت زندگیش خ ...

حتما واسه این بود ولی ب فکر من نرسید ک چرا این کارو میکرد

الان زندگیش افتضاحه شوهرش اصلا کار نمیکنه و از هم بدشون میاد و دنبال بقین همش

بچه هم دارن دوتا یکیش اورد منو خواهرم گفتیم دیگ بچه نیار فک کرد حسودیم  حتی دایمم بهش گفت بگین یکی کافیه خودشم دید زندگی خیلی داغونه گوش نکرد دوتا بچه داره 

و زندگی خیلی بد شده بلد نبود چجوری رفتار کنه بچه بود  الانم بچه هاش مث وحشی ها رفتار میکنن 

خیلی بدم‌میاد از دایم ک ب زور شوهرش داد همش پیش ما زار زار گریه میکرد

چقد بد... آخه بچه چی می‌فهمه از زندگی و بچه داری چقد ظلم کردن بهش

اره میخواست طلاق یگیره ولی جا نداشت همش بخاطر اشتباه خونوادش بود ک از بچگی شوهرش دادن