2777
2789

عمل جزیی داشته که الان خوب شده میتونه بلند بشه اصلا از روز اول بلند میشد حالا بیمارستان پیشش موندم هر روز هم رفتم غذای خودشو بچهاشو درست کردم خودش باید آبکی بخوره 

شوهرم ازم دست نمیکشه منم کار میکنم درس میخونم هی میگه برو پیش مادرم 

مادرش نزاشت خونه بنامم کنه شوهرم با وام ازدواج و طلاهای خونه بابام حلقه و همه چیمو دادم از مادرم طلا هم قرض کردم اما مادر شوهرم نزاشت بنامم کنه پشیمونش کرد نصفشو زد بنامم 

حالا هی بهم میگه برو پیش مادرم دعوا می‌کنه بام

به حرفش گوش ندهج

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

باید یه جایی تمومش کنی 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرچی میگه از گوش بگیر از یکی دیگه بده بیرون

ادامه بدی وضعت بدتر میشه 

تو کلفت مادرش و اعضا خانواده اش نیستی

بیمارستانم رفتی تا الان هرکاری کردی هم از لطفت بوده

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بگو اتفاقا من میخواستم زنگ بزنم مادرت بیاد کمکم 

چون مادرت خیلی وقت بیکاری داره 

من حتی وقت نمیکنم موهامو شونه کنم 

بگو حالا که نگران تنهایی مادرتی زنگ‌میزنم بیاد 😂

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

هرچی میگه از گوش بگیر از یکی دیگه بده بیرونادامه بدی وضعت بدتر میشه تو کلفت مادرش و اعضا خانواده اش ...

دقیقا نمی‌فهمه فقط میگه بیا همش خب بهتر شده دیگه خوبه حالش

گفتم میگه منت می‌زاری بیشتر دعوا می‌کنه

یا درستو بهونه کن یا بگو مامانم مهمون داره باید کمکش کنم یا بگو امروز سردرد دارم هر وقت گفت بپیچونش یا صبح که زنگ میزنه قبل از اینکه حرفی بزنه بگو وای امروز خیلی کار دارم و گرفتارم 

خدایا شکرت به خاطر همه چیز 🙏🙏🙏
یا درستو بهونه کن یا بگو مامانم مهمون داره باید کمکش کنم یا بگو امروز سردرد دارم هر وقت گفت بپیچونش ...

وای میگم نمی‌فهمه همین الان دعوامون شد باز . هرچی میگم کار دارم نیمفهمه

دختری چیزی ندارع بیاد کمکش شما ب اندازه کافی بهش لطف کردی دیگه نرو

ن نداره 

نمی‌فهمه نامزدم میگه معرفت نداری دعوا می‌کنه الآنم باز دعوامون شد حالا شامشونو درست کردم فرستادم رفت قورمه گزاشتم که خودشون برنجشو بزارن باز باهام دعوا کرد کلی 

میگه باید بیای پیش مامانم