2777
2789

دیشب خوابشو دیدم تو خوابم بی قرار بود همش میخواست بره پسرشو هی بغلش میگرفت میگفت من میرم از اینجا منم هی میگفتم کجا میخوای بری خواهرزادمم تو بغلش هی گریه میکرد تو خوابمم هم عصا نداشت و پاش سالم بود چون معلول جسمی بود. امروز زنگ زدم آبجیم یهو گعت اومدم بهشت زهرا سر خاکش. چون دور و بچه کوچیک داره دیر به دیر میره خوابمو تعریف کردم چقد گریه کرد گفت اتفاقا دیروز بچه داشت بازی میکرد تو حیاط یخورده شیطنت کرد داداشم خواب بود عصبی شد پاشد گرفت بچه رو زد بچه ام چقد گریه کرد

الان میگم  دامادمون وقتی بود چقد حواسش به بچه بود نمیذاشت خار به پاش بره الان هرکی رد میشه بچه رو میزنه

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشم منم نمیدونم چی چچیش شده بود....بابام رفته بود خواب خواهرش (من عمه ندارم بعد فوت بابام کات کردن...ولی خب بخاطر هخواب زنگ زدن 🤕)

داداشم فعلا زبون باز نکرده بود ،پدرم فوت شد.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

خدا رحمتش کنه خب چرا میزنن بچه یتیم زدن داره مگه؟؟؟ چرا فوت شد ؟؟؟

اووووو 

کجایی خواهر ، قوم پدرم غارت کردن....هر روز دادگاه بودیم.

خانواده مادرم ،خواهر و دخترخاله نداشتم ،بعد دختردایی هام بهم گفتن آرزو چچون تو تیتیمی همه دوست دارن....من هزاران تکه شدم.

قبل فوت پدرم همش با خانواده اون بودیم....عمه هام چش دیدن مامانم نداشتن....بعد ففوقش کات کردیم.

دختردایی های تازه ب دوران رسیدم ،همش پز نوکیاشون رو بهم میدادن ...

خالم ییکمک به ما نمکرد برا دخترهای برادرش ریخت و پاش میکرد.

تا خاله کوچکم ازدواج کنه یعنی ۴ سال ،مسافرت بیرون نداشتیم ،اون که نامزد کرد همسرش ما رو بیرون بر....

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

دایی بچه غلط کرده بچه رو زده امیدوارم پدر اون بچه بزنه توو سر این دایی خرش.چون اموات این حق رو دارن ...

دقیقا بهش الهام شده 

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم

خدا رحمتش کنه خب چرا میزنن بچه یتیم زدن داره مگه؟؟؟ چرا فوت شد ؟؟؟

بخدا آبجیمم گیر کرده نه درآمدی نه خونه ای نه پشتوانه ای

صابخونه انداختشون بیرون اونم خانوادش تو خونه راش ندادن و کارتن خواب شد و آخرم تو جوب جنازشو پیدا کردن

الهی بگردم درد بی پدری اونم تو بچگی خیلی بده من کشیدم انشاالله مسلمان که هیچ،هیچ کافری این درد رو نک ...

پدرش این روزای شیرین پسرش رو ندید و ازاین دنیا رفت. روحش شاد

داداشم منم نمیدونم چی چچیش شده بود....بابام رفته بود خواب خواهرش (من عمه ندارم بعد فوت بابام کات کرد ...

خدا رحمتش کنه عزیزم.... اینم شانس نیاورد از زندگی

خیرات براشون بدین به خواهرتون هم بگید چهارشنبه ها نره قبرستون

اره ۱۰ تومن گذاشتم صدقه بدم. اصلا ابجیم نمیره هم دور هم با بچه سخته یهو امروز به دلش افتاده بود بره