2777
2789

سلام پسرمن۱۴ماهشه تازه تاتا تی تی میکنه بسیاااار جلفه  خونم همیشه نامرتبه و استرس دارم الان یکی درخونه رو بزنه چکار کنم  شماهاهم اینطورین

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیگه ن پا دارم ن کمر ن دست🤣 انقد تمیزی میکنم😐

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

خونم میدون جنگ نیست ولی انچنان جمع و جور هم نیسن

ت...دخترم یکسال و دو هفتشه...از مبل و میز بالا پایین میکنه تمام میزهارو جا به جا کردم جلوی میز تلویزیون هم یه میز گذاشتم چون خیلی کارای خطرناک میکنه...دکوراسیون خونم ناجور شده که واقعا از دست این وروجک شیطون چاره ای ندارم....اگه دست خودم بود خونه رو مثل مسجد میکردم تا دوسالگیش😞

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

پسر منم 14 ماهس همینه کسی از بچه دار توقع نداره من شب به شب خونه رو جمع میکنه وقتی خوابه ولی فردا به هم میزنه چی کارش کنم بچس دیگه 😃😃😃😃

چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!!                   الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )

پسر منم امروز بیست ماهش شده تا الان داشتم مرتب میکردم هرچی تو کابینت و کمده میاد ولو میکنه تو سالن   خودمم ماه اخر بارداری هستم دیگه جون ندارم

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

من با وجود ی بچه ی شیطوون دو ساله از همون اول خونم همیشه و در همه حال تمیز و مرتبه 

باور کن وقت زیادی نمیگیره اگه همیشه مرتب باشی بچه هم یاد میگیره و خودت انرژی مثبتشو دریافت میکنی

اره دختر من دوسال و نیمشه در یک لحقه کل خونه رو میترکونه خونه بچه دارها همینه دیگه البته سعی تو بکن تا حد امکان تمیز بمونه ولی یه وقتایی واقعا نمیشه .... بعضی بچه ها ذاتا ساکتن خونه میشه تمیزنگه داشت ولی بیشترشون شیطون و ورجه وورجه کن هستن اطرافیان باید خودشون درک کنن که خونه ادمایی که بچه دار هستن حتما با دعوت برن اصلا خونه هیچکی سرزده رفتن درست نیس من نمیپسندم

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]