من نزدیک ۲ ماهه میشه که ازدواج کردم و تاپیکهای قبلیم رو ببینید. سنم پایینه و نسبت به بقیه جاری ها خانواده شوهر خیلی جوون هستم و خواهرشوهرم همسن مادرم و حتی بزرگتر از مادرم هستن. و برادرشوهرم هم همینطور. من و شوهرم میخوام بریم خونه هرکدام از آنها. چه کادویی خوبه برای اون اعضای خانواده ببرم؟ و اینکه میخوام خیلی کم حرف بزنم و زیاد صمیمی نشم خوبه؟
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
ازالان گارد فقط نگیر بگی دوری کنم یا نرم فقط معمولی رفتارکن
کادو خاصی معمولا نمیبرن یه بسته شیرینی
واقعاشوهرت۲۰سال ازت بزرگتره؟
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
توی عقد ساده ام بهم تبریک گفتن و توی محضر کادو دادن
عزیزم پا گشاد که میکنن مجدد بهتون کادو میدن
نیاز نیست شما چیزی ببرید