2777
2789
عنوان

با دوستم خیلی جوریم ولی اون خسیسه

146 بازدید | 12 پست

اون خیلی خسیسه و بیشتر موقع ها باهاش بیرون میرم خیلی دختر خوبیه ولی خسیسه شاید بخاطر باباش چون اینطوره 

رفتیم غذا بخوریم من هر غذایی نمیتونم بخورم رژیمم بعد رسیدیم اونجا گفت من نمیخورم منم نشستم تنهایی خوردم اونم جلوم نشسته بود حالا این هیچ دلش نخواسته اصلا بگم ولی اونم قبلش میخواست بخوره 

ولیی انتظار داره هر جا پیاده بریم بابا این پا هست ربات که نیست اصلا دلش نمیاد پول بده به اسنپ با ماشین راه میره😑

چيکار کنم؟!

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

وای اینجور ادما خیلی رو مخن

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید پول نداره یا باباش بازخواستش کنه 

چون دووم آوردن برا غذا سخته

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

راحت نگو خسیس. شاید شرایطش اینجوره. انگار با هم زیاد راحت نیستید.

نه راحتیم خیلی 

پولم داره اونطور نیست نداشته باشه وضع مالی باباش خوبه 

فکر کنم مشکل باباشه

نداره چون تو اگه چیزی میخریدی اونم میخرید من اخلاقمه دوستم یه کیک بگیره منم باید همون کیکه بخرم اون ...

اونم چیزی خریدنی من نمیخرم هر چی نمیتونم بخورم شیرنی قند و... ولی اون رژیم نیست 

وسايل های دیگه میخره 

خب کافیه اختیار عمل نداشته باشه. از روی وضع ظاهر که نمی تونی قضاوت کنی.

آره درسته ولی خب اینطور برای خودش سخته