2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال ۹۹ پژو پارس برنده شدم 

کلا هر کسی که ثبت نام کنه تو قرعه کشی اسمش هست فقط زمانی که برنده شدی اونموقع هست که استعلام میگیرن ببینن شما شرایط داشتی یا نه اگه داشته باشی که پیام میاد هزینه واریز کنین اگه شرایط نداشته باشین کسایی که تو لیست انتظار هستن جایگزین شما میشن 

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

یعنی دوتا میتونم

آره میتونی استعلام نمیگیرن فقط زمانی استعلام میگیرن که برنده شدی 

زمانی که من برنده شدم نمایندگی ایران خودرو یه نامه بهم داد باید می‌بردم شماره گذاری تا تایید کنن هیچ ماشینی بنامم نیست 

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂