2777
2789
عنوان

بنظرتون نرمال این حرکت پسره😒

38 بازدید | 3 پست

یه پسره تو دانشگامونه یروز من کلاسم دیر تشکیل شد رفتم از ساختمون بیرون با دوستم تا استاد بیاد بعد ستا از دخترای کلاسشون اومدن پیشمون بهم گفتن ببخشید به لحظه میای من رفتم گفت یکی از همکلاسیامون ازت خیلی خوشش اومده نمیدونم بکم از مشخصاتشو گفت بعد گفت نظرت چیه چیزی نگفتم بعد رفتن روز بعدش دیدم روز بعدش یه دخترع دیگ میاد بهم میگ سلام خوبی اسمت چیه منم گفتم بعد خیلی صمیمی گفت بکی ازدهمکلاسیامون ازت خوشش میاد میخاد ببینه نظرت چیه من گفتم چرا خودش نمیاد گفت خجالت میکشه گفتم چطور خجالت نمیکشه به اینهمه دختر گفته خب مستقیم خودش بیاد به من بگه من که قطعا ندیده نمیتونم تصمیم بگیرم بعد پسره رو از راه دور نشونش داد گفت اونه بعد پسره رو دیدم از راه دور گفت حالا نظرت چیه گفتم تا خودش نیاد نمیتونم حرفی بزنم بعد اسممو دراورد اومد فالو کرد نظرتون چیه؟لطفا منطقی حرف بزنین

ما یبار می‌خواستیم ایستگاه یکیو بگیریم این حرفا و زدیم بهش🌝😐

😐روزی هزارتا از این اتفاقا میوفته داخل داشنگا ربطی به ایسگا ندار این پسره داخل خیابونی ک خونه خاهرم زندگی میکنه میشینن هرموقه رد میشم میبینمش دار نگاه میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐روزی هزارتا از این اتفاقا میوفته داخل داشنگا ربطی به ایسگا ندار این پسره داخل خیابونی ک خونه خاهرم ...

بازم دلیلی نداره ب دخترا بگه هرچقدددددم خجالتی باشه حالا

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻