2777
2789

سلام قبلا زیاد پیش اومده که خواهرشوهرم جواب زنگامو بعد 3روز داده یا جواب نداده امروز صبح زنگ زدم دعوتشون کنم برای فردا شب نه خونه نه گوشی هیچکدومو جواب نداد بعد به شوهرم گفتم ساعت 5 شوهرک بهش زنگ زد جواب شوهرمو داده و گفته گوشیم هنگ کرده بوده من موندم چطور به محض زنگ زدن شوهر من گوشیش درست شده الانم که دونسته من زنگ زدم بهش یه زنگ نزد بهم شوهرم با اینکه خیلی با خواهرش صمیمیه ناراحت شد واقعا به چه قیمتی بی محلی میکنه چشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز بیخیال نشدی 

ولش کن درک که جواب نده

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

حیف تو ک ازاین ادم عزت میگی دعوتش میکنی بی لیاقت

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ولکن ن خیلی درگیر کن ذهنتو حالا ب درک ک جواب نداده 

ن فکر و خیال کن که حتما از روی قصد بودا جواب نداده شایدم راست میگه 

همیشه تو این شرایط ب این فکر کن اگه واقعا از قصد این کارو کرده میخاسته ناراحتت کنه خب چرا بزاری ب خاستش برسه؟