2777
2789
عنوان

خانومهایی که دختراتون پریود شدن

260 بازدید | 41 پست

خانوما دخترم چهارده سالشه سه ساله پریود میشه ..پریودیاش سال اول تقریبا منظم بود پارسال یک دوره پریودیش،یک ماه طول کشید بردم دکتر قرص داد یک ماه استفاده کرد تقریبا رو نظم بود تا دو سه ماه پیش که تو یک ماه دوبار شد .. ماه پیش هم طولانی شد ... این ماه هم دو روز پاک بود دوباره شروع شد ... کسی بوده دخترش این مدلی باشه تجربه دارید؟ روز شنبه دکتر میبرمش اما تا اون موقع اعصابم داغونه 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم دکتر فایده خاصی داره یا نه چون معمولا بخاطر تنبلی تخمدانه ک دارویی نداره سبک زندگیه یا استرسه 

من این پروسه هارو طی کردم یعنی فک کنم هر خانومی این نامرتبیا رو طی زندگیش داره بالاخره روش حساس نشین 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من خودم نوزده سالمه. دکتر گفت با تغییر آب و خوا، فصل و حتی تغذیه نرماله و چیز اونقدر عجیبی نیست البت ...

ممنون عزیزم دیگه دلم میخواد گریه کنم این قدر که استرس پریودیای دخترم و کشیدم ... یک کم استرس داره واسه درساش میتونه از اون باشه؟ ببین صبح ها هم که میخواد بره مدرسه حالت تهوع داره🥺

من چندین ساله که پریود میشم 

اولاش نامنظم بود 

یکم بعد شد ماهی دوبار

الانم نامنظمه 

هر چی دکتر رفتم، ازمایش هرمونی، سونوگرافی

میگن مشکلی نداری

قرص هم خوردم بار ها ولی خب نشد دیگه 

البته الانا بهتره 

نمیدونم دکتر فایده خاصی داره یا نه چون معمولا بخاطر تنبلی تخمدانه ک دارویی نداره سبک زندگیه یا استرس ...

ببخشید تو پریودیاش میگه لخته هم دارم اینم طبیعیه؟

عزیزم اولا آروم باش 

دوما نگران نباش چون با مراجع ب دکتر حل میشه

سوما معمولا چند سال اول این چیزا طبیعیه

و اینک سیکلش رو محاسبه کن ک چند روزه هست و طبق اون ببین چقد نظم داره ن اینک بگی دو بار در ماه شد 

باید دید سیکل چند روزه هست

دکتر هم ببرش، حل میشه نگرانی ب خودت و گل دخترت وارد نکن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

باید سونو ببری

دختر منم یادمع دوسه سال بعد پریودیش همینطوری شد قرص آهن و مفنانیک اسید دادم خوب شد تا اینکه پارسال که سر پریودی حالش بد شد بردم سونو که دکتر گفت فیبروم ده سانتی داره

من چندین ساله که پریود میشم اولاش نامنظم بود یکم بعد شد ماهی دوبارالانم نامنظمه هر چی دکتر رفتم، ازم ...

دخترم تو پریودیاش میگه لخته دارم تجربه دارین؟

ممنون عزیزم دیگه دلم میخواد گریه کنم این قدر که استرس پریودیای دخترم و کشیدم ... یک کم استرس داره وا ...

همه ی اینا تاثیر داره عزیزم. من ماه کنکورم از استرس دوبار پریود شدم. بدن بهم میریزه. ولی کلا اگر بدنش کمبود ویتامینی چیزی داره قرص مکمل مصرف کنه