2777
2789

سلام دوستان می خوام واسه سنو غربالگری برم جنسیت بچرو میگن یا زوده یا اگه گفتن بهتون درست بوده یا اشتباه گفتن واقعا واسم مهمه که جنسیتش چیه البته قبل از هر چیزی سالم باشه ممنون میشم جواب بدین

درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنسیت میگن ولی درصد اشتباهشم کم نیست

درصدش هست ولی نه دیگه تو پنچ ماه به خواهر شوهرم گفته بودن دختره ولی تو هفت ماه گفتن پسره 

درصدش هست ولی نه دیگه تو پنچ ماه به خواهر شوهرم گفته بودن دختره ولی تو هفت ماه گفتن پسره 

اینکه عادی مورد داشتیم تا ۹ماه دختر بود دنیا امد پسر شد😂

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
اینکه عادی مورد داشتیم تا ۹ماه دختر بود دنیا امد پسر شد😂

اوه ینی باید به سنو هام اعتماد نکنیم دیگه. راستی تو چند قلویی بچه هم اشتباه میکنن من تو هشت هفته رفتم یکی بود ولی علائم بارداری  دوقلویی رو دارم واینکه حسمم میگه که دوتاس نکنه اونم اشتباه کننن