2777
2789

نمی دونم پسر من زیاد می خوره یا همه ی پسرا این طورین 

من میگم ببینید 

امروز صبح یه کاسه فرنی خورد 

موز 

دوغ 

ابمیوه 

اومد خونه یه بشقاب پررر برنج خورد با ۲ پیاله ماست و سه تا دونه کباب دیگی 

بلافاصله از سفره پاشد 

۲ تا نارنگی خورد 

بعد چند دقیقه یه موز 

بعد یه شیر کاکائو 

و یه نارنگی دیگه 

بادوم هندیم می خواست بهش ندادم 

شامم خوب می خوره این تا اینجای روز بود 

بچه های شمام همین قدره غذاشون ؟؟؟

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه داروهای روانپزشکیشو قطع کردیم 

می خوان ببینم الان نرماله یا غیر نرمال 

قبلا که دارو می خورد اشتهاش معمولی بود 

الان چند رپزه این طوری شده  می خوام ببینم اون موقع معمولی بود یا الان 

لطفا جواب بدین 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

باید قدو وزنشم بسنجی. اگه اضافه وزن نداره، یا ژنتیکی چاق نیستین و دیابت ندارین بخوره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

باید قدو وزنشم بسنجی. اگه اضافه وزن نداره، یا ژنتیکی چاق نیستین و دیابت ندارین بخوره

یکم تپله 

خیرپسر من اینطور نیست،اما بچه های پر خور فامیل رو که میبینم قدو وزنشون شبیه یازده ساله نیست راحت بالای شونزده سال میخوره ،بچه کلاس هفتم رو دیدم ریشو سیبیل با هیکل آدم بزرگ

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
خیرپسر من اینطور نیست،اما بچه های پر خور فامیل رو که میبینم قدو وزنشون شبیه یازده ساله نیست راحت بال ...

نه اون طوری نیست پسرم در حد ۱۲ ساله هاست 

ولی خوب دارو می خورد نمی زاشت پرخوری کنه 

یکم تپله

کربوهیدرات و میوه های خیلی شیرین رو کمتر بده. روزی دوتا موز زیاده. برنج فقط ظهر. اینجوری...

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

نه اون طوری نیست پسرم در حد ۱۲ ساله هاست ولی خوب دارو می خورد نمی زاشت پرخوری کنه

خوبه پس ،اینجوری باشه بلوغ زود رس نمیگیره ،نوه خواهر شوهرم همسن بچه منه ،همبازیش بوده از اول ،الان اینقدر گنده شده بچم غریبگی میکنه یه جوری همسن خودش نمیدونه بخواد باهاش بازی کنه

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......