2777
2789

یهو سردرد شدید میگیرم صورت و چشمام درد میگیره پس کله  و پشت گردنم همین طور تو سرم فشار شدید حس میکنم حالت تهوع میگیرم و تنگی نفس شدید

معلوم نیست چمه اصلا    

مغزم هی بهم میگه دیگه دیره واسه شروع  ازونکر ترس از قبول نشدن اخه پشت کنکورم تحمل شکست ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بترسی  هیچ کاری نمیکنی 

هیچ کاری نکردن هم تهش میشه همون چیزی که ازش میترسی 

یعنی قبول نشدن 

خیلی ها از آبان شروع میکنن  و قبول میشن 

تو هم یکی از اونا 

نظم و دیسیپلین میخواد 

بعد هم آموزش خوب و منابع خوب و برنامه ریزی خوب

مصاحبه قبولیای شروع از آبان رو گوش بده

اگر بلد تیستی چیکار کنی از محتواهای کانال ت ل گ رام سیب ترش استفاده کن

اگر بترسی هیچ کاری نمیکنی هیچ کاری نکردن هم تهش میشه همون چیزی که ازش میترسی یعنی قبول نشدن خیلی ها ...

من می‌خوام هر ماه یک پایه رو با تست ببندم بعدش برم تو فاز آزمون و .. مرور بنظرت مشکلی نداره؟

منم پشت کنکوری ام چون دوستام با برنامه قلمچی و مار پارسال نتجبه نگرفتن تصمیم گرفتم خودم هر ماه یک پا ...

شدنی نیست بعضی کنابا دوازدهم پیش نیاز دارن مثلا ریاضی باید همزمان بخونی

امین الان دارم اماده میشم برم بخرمممم 🥺💔

:)))

کلا هروقت تو موقیت های استرس زا قرار گرفتی یدونه بخور

ولی سعی کن هیچوقت چن روز پشت سر هم نخوری چون اعتیاد اوره . البته که من خرداد موقه امتحانا هرروز میخوردم و چیزیمم نشد /:

این بخاطر اینکه درس خوندن برات زجر وعذاب شده و چون برات این اذیتارو داره اومده خودش وجسمانی سازی کرده و با این علایم میخواد تو رو دور کنه واز اون سمت داری اجتناب میکنی از خوندنش وچی میگی با خودت که دیر دیگه نمیشه اگر بازم شکست بخورم چی اگر نشه چی پس ناخودآگاه دور میشی ازش 

اگر که ی کاغذ برداری وبنویسی چرا بدت میاد ژا چرا مقاومت میکنی علل شکست پارسالت چی بود و...

و شروعت با درسایی باشه ک دوست داری واینده نگار برا خودت تصور کنی نصف مشکلاتت حل میشه یعنی درس که دوست داری اول بدت میاد بعدش وب ترتیب وسطاش تفریح کن برقص خوراکی مورد علاقت وبخور اهنگ گپش کن و سعی کن ب خودت بفهمونی قبول شدن یا نشدن اخر دنیا نیست عکس دانشگاه مورد علاقت وپیدا کن بزار جلوت جمله های از ته دل برا خودت بنویس 

واینو ی ماه امتحان کن نتیجشو ببین 

واخر همه اینا ی جمله میگم ک خیلی خیلی مهمه 

عاقل ان است ک اندیشه کند پایان را