2777
2789

زهرا ب کیمیا ب شوخی و از زبون بچه ش میگه 

بزار بچت دنیا بیاد میزنیمش

کیمیا میگه چطور می‌زارم بزنیش چشمتو در میارم

زهرام باز از زبون بچه ش میگه من شوخی کردم تو چرا اینجوری میگی

کیمیا میگه ما دعوای نیستیم تو دنبال دعوای

نظرتون راجع به حرف اول زهرا و جواب کیمیا و حرفه آخر زهرا چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زهرا واقعا از ته دلش گفته

چون تو هر شوخی، مخصوصا این مدل شوخیا یه رگه ای از جدی هست

جواب کیمیا به نظرم منطقی بوده البته جواب های بهتری هم می تونست بده

پ.ن: نمی دونیم زهرا چرا این حرفو زده؟

آیا رفتار کیمیا با بچه زهرا مشکلی داشته؟

ظاهرا زهرا شوخی کرده ولی خوب بنظر  کیمیا یا هورموناش بهم ریخته یا اعصاب نداره یا نسبت به زهرا بدبینه و جوابشو سریع داده درصورتیکه اگه بهم نزدیک هستن میتونست اونم بشوخی جوابشو بده بهتره زهرا دیگه باهاش شوخی نکنه و در همون حد دوست معمولی باهاش معاشرت کنه تا احترامها حفظ بشه 

ظاهرا زهرا شوخی کرده ولی خوب بنظر کیمیا یا هورموناش بهم ریخته یا اعصاب نداره یا نسبت به زهرا بدبینه ...

ولی من فکر می کنم شوخی با جدی فرقی نداره. آدمیزاد حرفی از دهنش درمیاد باید مسیولیت اون حرفو بپذیره. الان این شوخی بی معنی چی توش داشته؟ جز ایجاد یه حس بد؟ بعضی ها از نادونی شوخی می کنند و بعضی از بدجنسی. ولی در هر دو حالت غلطه. 

ولی من فکر می کنم شوخی با جدی فرقی نداره. آدمیزاد حرفی از دهنش درمیاد باید مسیولیت اون حرفو بپذیره. ...

بنظرم زهرا خود استارتر بود بخاطر همین من ملایم‌تر جوابشو دادم گفتم شوخی نکنه تا حرمتها شکسته نشه