2777
2789

شوهرم تا حالا دوبار گفته پریا(دختر همسایه مونه ک ب نظر من دختر خوب و معصومیه)دوست پسر داره و باش رابطه داره و فلان مرد همسایه دیدنش و...

منم چیزی نگفتم 

حالا دیروز بحث این شد بچه فقط خرج داره و ...منم گفتم پریا بیچاره با شانزده سال سن می‌ره سر کار و خرج خانواده رو میده دو ماه چون پدرش افتاده لگنش در رفته و...

شوهرم گفت آره می‌ره سرکارررر،هر روز ی ماشین سمند میارتش خدا می‌دونه چکار می‌کنه

منم عصبانی شدم گفتم چرا دروغ میگی و تهمت میزنی هر روز تاکسی میارتش

حق داشتم یا اشتباه کردم؟

لطفاً حرف اضافه نزنید فقط بگید حق داشتم یا عکس العمل م تند بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داشتی

به همسرت و مردای همسایه هیییییچ ارتباطی نداره

در نهایت که حرفای عمو مردکی کمکی هم از دستشون برنمیاد برای اون دختر 

پس چه بهتر دهنشونو ببندن ابروش نره

خجالتم چیز خوبیه زاغ دخترای همسایه رو میزنن بعد با مغز نخودیشون ابروشون رو میبرن

مام یه مرد گنده (۶۰)سال‌ وقتی تازه اومدیم زود به همسرم گفته بود طبقه پایینتون یه خانم مطلقه است همس با مردا رفت و امد داره

ما که هیچی ندیدیم ولی از مرده بدم اومد

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

خیلی تند رفتیچرا شو بگم؟چون وقتی ی چیزی شوهرت میگه باهاش بحث نکن سکوت کن چرا از یکی دیگه طرفداری میک ...

واااا چون باشوهرش زندگی میکنه باید اجازه بده به عالمو ادم تهمت بزنه چه حرفیه میزنین اتفاقا بادلش راه بیاد عادت میکنه به این کاراش

بنظرم کلا بحث تون بی مورد بود 

دختر همسایه چیه که بخوای بخاطرش با شوهرت بحث کنی.... 

بعدم اصلا کار کنه سالم پول دربیاره خب الان که چی 

چیشده؟! به شما چه ربطی داره کجای زندگی تونه آخه؟!... 

لطفا دیگه سره چیزای بیخود بحث نکن ولش کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
واااا چون باشوهرش زندگی میکنه باید اجازه بده به عالمو ادم تهمت بزنه چه حرفیه میزنین اتفاقا بادلش راه ...

همچین تهمت هم نیست 

از یه طرف شوهرش درست میگه 

ماشینهای قیمت بالا معمولا تاکسی نمیشن 

که بخوان مسافر اینور اونور ببرن.... 

بعدم شوهرش نیومده مستقیم بگه آره فلان کارو. میکنه 

گفته خدا میدونه داره چیکار میکنه.... 

اسی میتونست بگه باشه چون پدرش اینجور شده 

بیایم ببینیم اگه واقعا داره راهه خطا میره بخاطر پول 

یا خودمون بهش کمک کنیم یا ببریمشون زیر موسسه ایی 

جایی بهشون کمک کنن که دختره سالم بمونه 

اصلا بحث کردن نداره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕