ولی میگه که شرایط ازدواج رو نداره ولی من ازش خوشم اومده حالا که گفت شرایط ازدواج ندارم ولی میگه باهم در ارتباط باشیم حالا شاید یهو جور شد شرایطم ولی در حال حاظر تا چندین سال دیگه فک نکنم اوکیشه منم تموم کردم باهاش امروز هنوز ی هفته ست آشنا شدیم، ولی ازش خوشم میاد خیلی نمیدونم چکار کنم بهش بگم خوشم اومده ازش ؟؟؟؟ چکار کنم. بیخیالش شم، ممکنه بعدا بهم وابسته شه ؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه رابطه ای تا ۶ ماه به نتیجه رسید میرسه اگه نه بیخیال شو مثلا بگو اگه هدفت ازدواجه حداقل خواستگاری رو بیاد همین چند ماه وقت میگره نامزدی میتونید کش بدید یه سال عقد هم همینجور دیگه حداقل رسمی طور تره
ن مجرده . میگفت مسئولیت خانواده رو دوشمه باید اول شرایط اونا رو اوکی کنم . بعد همش میگفتم عشق وجود نداره، الکیه ، عاشق های واقعی بهم نمیرسن و فلان ولی من خوشم اومده چون کمبود محبت هم دارم نمیدونم چکار کنممم