2777
2789
عنوان

با ی پسر آشنا شدم

95 بازدید | 16 پست

ولی میگه که شرایط ازدواج رو نداره ولی من ازش خوشم اومده حالا که گفت شرایط ازدواج ندارم ولی میگه باهم در ارتباط باشیم حالا شاید یهو جور شد شرایطم ولی در حال حاظر تا چندین سال دیگه فک نکنم اوکی‌شه منم تموم کردم باهاش امروز هنوز ی هفته ست آشنا شدیم، ولی ازش خوشم میاد خیلی نمی‌دونم چکار کنم بهش بگم خوشم اومده ازش ؟؟؟؟ چکار کنم. بیخیالش شم، ممکنه بعدا بهم وابسته شه ؟؟

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رابطه ای تا ۶ ماه به نتیجه رسید میرسه اگه نه بیخیال شو‌ مثلا بگو اگه هدفت ازدواجه حداقل خواستگاری رو بیاد همین چند ماه وقت میگره نامزدی میتونید کش بدید یه سال عقد هم همینجور دیگه حداقل رسمی طور تره

تکلیفش باخودش معلوم نیست اصلا شاید متاهل باشه نمیدونم منم بودم نمیموندم تو رابطه بلاتکلیف

ن مجرده . می‌گفت مسئولیت خانواده رو دوشمه باید اول شرایط اونا رو اوکی کنم . بعد همش میگفتم عشق وجود نداره، الکیه ، عاشق های واقعی بهم نمی‌رسن و فلان ولی من خوشم اومده چون کمبود محبت هم دارم نمی‌دونم چکار کنممم

اگه رابطه ای تا ۶ ماه به نتیجه رسید میرسه اگه نه بیخیال شو‌ مثلا بگو اگه هدفت ازدواجه حداقل خواستگار ...

نه میخواد باهم فعلا آشنا شیم در حد شناخت و اینا و گفت معلوم نیست که شرایطم کی اوکی سه برای ازدواج 

تازه اینکه هنوز آشنا نشده بحث ازدواجو کشیدید وسط

من کشیدم وسط فک کنم اشتباه کردم نباید از ازدواج چیزی میگفتم . ولی گفتم اگه بعد یکسال باهم اوکی شیم میایی خواستگاری ، می‌گفت شرایط ازدواج ندارم 

وابستش نشو بعد چند سالم مشخص نیست قصد ازدواج داشته باشه یا نه با ادمای بلاتکلیف ارتباط برقرار نکن وا ...

اشتباه کردم که همین اول کار بحث ازدواج آوردم وسط؟؟

چون ی هفتس و انقد درگیرش شدی زودتر بیخیالشو

ممکنه بعدا دوستم داشته باشه؟؟؟ با خودم میگم باهاش اوکی شم شاید جور شد بعدا .