2777
2789

دانشجوعم هر هفته میرم میام مرکز استان . ۱۵۰ کیلومتر فاصله س 

اون بار تاپیک زدم عطر تند و شیرین رو ساعت پنج صبح خالی کردن روشون از حالت تهوع و سردرد داشتم میمردم

الان یه نفر کنارم نشسته مشکووووووک 

گوشیمو خم میشه نگاه می‌کنه هی میکشم این ور . برمیگرده بهم نگاه می‌کنه . چرت و پرت میگه. فضولی می‌کنه . تازه هممممه اینا به کنار داره ناخن هاشو میگیره 😐😐😐😐😐😐 حالم بد شد ناخن های چرکشو چرا اینجااااا عوووموق 

خدا به خیر کنه تازه سوار شدم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حساسی. ملت چیکار کنن عطر هم نزنن میگین بو گند میدن نمیشه همه به ساز شما برقصن 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

برگام ریخت 🙃 ناخن گیر درآورد ناخن گرفت 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

اه اه 🤮

والا 🤢🤮

خیلی حساسی. ملت چیکار کنن عطر هم نزنن میگین بو گند میدن نمیشه همه به ساز شما برقصن

عطر زدن با چیزی که ایشون گفتن فرق داره

عطر رو جوری نمیزنن که وقتی کسی کنار طرف وایساده از بوی عطر بیهوش بشه و سردرد بگیره 

مشخصه قبلا هیچوقت مستقل نبودی همینه دیگه جامعه منم اولین سفرم خیلی میترسیدم تازه تو راه ماشین خراب ش ...

پنج ساله میرم میام 

عطر زدن با چیزی که ایشون گفتن فرق دارهعطر رو جوری نمیزنن که وقتی کسی کنار طرف وایساده از بوی عطر بیه ...

دقیقا خودم ج ندادم . ببین عطر زدن به چیز شیک و باکلاس اما به شرطی که بری حموم یه پیس عطر هم بزنی 

اینا حموم نمیرن در عوض بیست تا پاف عطر میزنن بوی عرقشونو ببره

چه عجیب غریبن بعضیا

دقیقاً همه چیزش رو میدونستم یه جورایی با هر بهانه ای توجیه پذیر کنم اما ناخن گرفتن تو اتوبوس!

عطر زدن با چیزی که ایشون گفتن فرق دارهعطر رو جوری نمیزنن که وقتی کسی کنار طرف وایساده از بوی عطر بیه ...

نمیشه همه ملت مطابق میل ما باشن منم میگرن دارم و از بوی عطر سردرد میشم ولی نمیشه به تک تک آدمای جامعه بگم چیکار کنن چیکار نکنن ...وقتی قراره تو جامعه زندگی و کار و تحصیل کنیم باید پیه این چیزا رو به تنمون بمالیم و از کتار خیلی مسائل بگذریم ....ایشون نهایت خیلی ناسازگاره باید با اسنپ بیاد و بره ..من خودم یا با ماشین شخصی یا اسنپ جایی میرم 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
مشخصه قبلا هیچوقت مستقل نبودی همینه دیگه جامعه منم اولین سفرم خیلی میترسیدم تازه تو راه ماشین خراب ش ...

دقیقا جامعه همینه هزاران آدم با تربیت و طرز فکر متفاوت ...باید کنار بیای نمیشه برای هرچیزی اه و ناله کرد و ایراد گرفت