2777
2789
عنوان

چرا باید یه 27ساله ول تایپک هاش درگیر شوهر کردن باشه😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 65 پست

دغده ی یکی تحصیله ، یکی شغل ، یکی بچه ، یکی ازدواج ،وممکنه انقدراین دغدغه بزرگ بشه که شخص نشخوارفکری پیداکنه و بیاد اینجا برای حرف زدن ، این شمایی که یا انتخاب میکنی میری تو تاپیک اون ادم یا رد میشی ولی اینکه هم میری هم کلام میشی باهاش وهم براش تاپیک میزنی نشون میده خودتم زیاد اهل درست فکرکردن نیستی ، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=401123955][QUOTE=401123656][QUOTE=401123570]اینحوری راجبش حرف نزنید لطفاً،چه آسیبی به بقیه رس ...

کاری با فحشش ندارم که بخوام غیبتش رو کنم ولی صرفا تاپیک زدنش هیچ موردی نداره ،راجب تعداد اکانت مگ نمیشه چندتا داشت ؟اگر هم راجب توهین موردی دیدید میتونید نی نی یار رو تگ کنید