و فکر کنه بدون شوهر زندگی نکرده!!و وقتیم بهش میگن نکن این کارو اول با خودت بعد با سایت پرخاش کنه؟🥺دلم براش میسوزه!اخه چرا باید ادم اختلال روانیشو درمان نکنه🥺چرا یه دلسوزی نداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یادمه یه کاربری درمورد خواستگار و اینا تاپیک زده بود گفت مامانم گفته اگه الان ازدواج نکنی بعدا به روزی میوفتی که برای شوهر گریه میکنی ! هر موقع یاد حرفش میوفتم خندم میگیره واقعا بعضی ها اینجورین😂البته خودم فقط برای بچه گریه میکنم من عاشق بچه اممممم برام دعا کنید اگه قسمتمه که زودتر یه همسر و اولاد صالح نصیبم بشه
«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آنچه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای. تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
عزیزم ادب داشته باش ما که منظورمون شما نیست شما نمیدونید ایشون چیا میگه به کاربرا
ادب داشته باشم؟؟؟ گفتی این کاربر اختلال روانی داره منم گفتم شماهم اگه فکرمیکنی همه باید باشما هم نطر باشن خودتونم روانتون سالم نیست بفرمایید کجای جمله م توش بی ادبیه؟!!!
بابا این افتضاحههههه چند تاکاربری داره همش درحال چس ناله تاپیک میزنه میره جوابم نمیده
اون دفعه یکی تاپیک زده بود من همه چیز دارم و درس خوندم اما شوهر میخوام . یکی اومد گفت چرا کسی شک نمیکنه؟ این همه تاکید روی اینکه همه چیز دارم اما شوهر ندارم