2777
2789
عنوان

یه راهنمایی میخوام

41 بازدید | 3 پست

راجب اینکه این جمله رو به داییم بگم یا نه 

با داییم اونقدرا راحت نیستم ازشون خواستم اگه کتاب و منابع آزمون استخدامی رو داره واسم بیاره 

بعد میخوام بگم لطفا به کسی نگه که من پیگیر استخدامی و اینام دوست ندارم کسی از کارام بدونه 

این بده بگم ؟آخه فامیلای ما نمیدونم ولی خب مطمعن نیستم ولی فک نکنم زیاد خوب همو بخوان کلا دوست ندارم کسی از کارام بدونه 

بگم یا نه ؟یا جمله ی بهتری دارین جایگزینش کنم بگم به ایشون .با خودش بگه مثلا فک کرده کیه یا میترسم چیز بدی بگه اعصابم خرد بشه 

در کل جمله نرمالیه؟

موندم🫠

ممنون🌸

من داییم برام دعا گرفت...به هیچکس اعتماد نکنکارهاتو خودت انجام بده و برنامه هاتو به هیچکس نگو

خب در باب این موضوع به داییم گفتم دیگه و اینجوریم نیست فک نکنم به این چیزا اعتقاد نداره 

ولی حرفتون درسته ممنون🌸

نمیدونم بهش بگم به کسی نگه یا چیپه نگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب در باب این موضوع به داییم گفتم دیگه و اینجوریم نیست فک نکنم به این چیزا اعتقاد نداره ولی حرفتون د ...

اگه مطمئنی باهاش ارتباط بگیر(البته من تازه ۳ ساله فهمیدم داییم دعا میگرفته...حاجی هستش و نمازخون در ظاهر، به اصطلاح میگن جانماز آب میکشه، چقدر خراب کرد برنامه هامو، خدا نگذره ازش)

آره حرفتو بزن و بگو نمیخوام کسی بدونه، همیشه حرف زدن بهتره

بگو ممکنه قبول نشم و نمیخوام کسی خبر داشته باشه