2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

436 بازدید | 36 پست

میشه لطفا بگین چطور باید مشکلمو با خودم حل کنم

میخوام یدونه مثال بزنم ولی بقیه اتفاقای زندگیمم همینجوریه

من پدرمادر ندارم کلا خانواده ندارم

اگه عروس هرکی میشدم نباید توقع داشتم مادرشوهرم بعد زایمان کمک کنه یا پدرشوهرم به بچه من اندازه بچه دخترش هدیه بخره یا برای بچم جشن بگیرن

ولی طبیعتا اینکارارو برای دخترشون میکردن و عادیه

و من ناراحت میشدم

ازینکه من کسی رو ندارم ولی بقیه همسنام دارن

ازینکه کسی نیست برای بچه من جشن بگیره و سفر رفتنی به یادش باشه هدیه بخره

ازینکه کسی نیست مریض شدنی برام سوپ بپزه وووو

من ازدواج کردم چون پدرشوهر مادرشوهرم از جلسه اول خواستگاری گفتن ما هرکاری برای دخترمون میکنیم قراره برای تو بکنیم و فرقی نداری و..

میدونم شعاره ولی باور کردم

الان هم از خودم بدم میاد هم از اونا و از زندگیم

چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوه نوه ست باید برای هر دو طرف انجام می‌دادن ولی حالا که انجام ندادن تو هم انتظاری نداشته باش ، تو کاراشون هم کمک نکن چون نه تو باید انتظاری داشته باشی نه اونا 

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

چرا باید دیگران برات کاری کنن! دور از جون شلو کرو کوری ؟؟ خودت کاراتو بکن 

راه حلتم اینه از هیچکس هیچ توقعی نداشته باشی 

دیگران محبت کنن در واقع لطف کردن وگرنه وظیفه اس در قبال ما ندارن حتی پدر مادرای خودمون 

حسبی الله ❤

شما خودت همه کارهایی که یه دختر برای پدر و مادرش انجام میده برای پدر شوهر و مادر شوهرت انجام میدی؟!!

معلومه که نه و اصلا نمیشه هم انجام بدی

اونها هم همینطور

پس سعی کن تمرکزت رو از این موضوع برداری که اذیت نشی

ولی یه موضوعی که هست چرا نباید وقتی میرن سفر به یاد یه نوه باشن و یه نوه نباشن؟!! این ربطی به والدین شما نداره

مگر اینکه شما به عنوان مادر اون بچه رفتار اذیت کننده داشته باشی

نوه نوه ست باید برای هر دو طرف انجام می‌دادن ولی حالا که انجام ندادن تو هم انتظاری نداشته باش ، تو ک ...

اصلا مساله اونا نیستن

مثلا من میرم دکتر چند نفر میگن چرا بچتو آوردی و باز یادم میوفته چقدر بی کسم و ... حالم بد میشه

یکی دعوت میکنه جشن عقدش یادم میوفته نه جشن داشتم نه طلا نه هیچی باز غصه میخورم

کلا هر اتفاقی میوفته چند روز میرم تو خودم

با همسرت دلبستگی ایمن ایجاد کن. ایشون کاملا می تونه کافی باشه. خودت را خود پذیرفتی. قسمت سرزنش خود را الزاما و اجبارا بلید بذاری کنی. تو وجود داری و برای خودت بهترینی. بقیه برای تو جامعه هستند ولی تو برای خودت منی. برو به سمت خودشکوفایی. 

توقعاتوکم کن زندگیتوبکن

نمیتونم دیگه

از همین زندگی خوشم نمیاد

یعنی من با کسی کار نداشته باشم کسی هم با من ،بازم ناراحتم

همینکه میبینم بقیه بچشون دنیا میاد هرسال چند تا مناسبت جشن میگیرن و ... ولی من کسیو ندارم به فکر اینچیزا باشه غصه میخورم

شما نداری خانواده .بازراحتی میگی نیستن ...من چی خانواده دارم ولی سراغی ازم نمیگیرن ...شوهرم میگه اگه بمیری دفنت کنم خانواده ات نمیفهممن..

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
نمیتونم دیگهاز همین زندگی خوشم نمیادیعنی من با کسی کار نداشته باشم کسی هم با من ،بازم ناراحتمهمینکه ...

دست از غصه خوردن بکش و برای زندگیت تلاش کن

مناسبتا رو با همسر و بچه ات جشن بگیر یه جشن با سلیقه خودت برگزار کن، باغ برین ،آتلیه برین

اگه خواستی خونواده همسرتو دعودت کن

اگه عروسی نداشتی یه کلیپ فرمالیته باشوهرت برو بگیر.

فقط تو نیستی که تنهایی خیلی از دخترا مثل من از خونواده هاشون دورن و تنهان و تنهایی بچه بزرگ میکنن

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!