تمرکز ندارن خانمشون گفت کار خطرناک هم میکنهچیه؟گفت ها میده بچه ها رو
راستش مشکوک به بیش فعالی هست ، اونا تمرکز ندارن زود حواسشون پرت میشه بقیه رو اذیت میکنن یا مثلا بدون اینه فکر کنن یهو به سرشون میزنه چیزی بشکونن، اتش افروزی و یا پرت کردن چیزی اینا
چرااینقدر دیرفهمیدی درسش چطوره اگ دکتر تایید کرده عدم تمرکز باید دارو بخوره پسرمنم ۵ سالش راه میرفت یاذصدا میداد سرکلاس ولی معلمه هم خیلی با بد خلقی با بچه حرف میزد تو خونه پرخاشگر شد سریع جاشو عوض کردم چون مدیره مدام زنگ میزد اعصابموخرد کرده بودن الان جای جدید بهتره کاردرمانی دارو هم تازه شروع کردم پسرمن کارخطرناک نمیکنه فقط تمرکز نداره راه میره دیگ از پیش ۲ گذاشتم پیش ۱ چون لچم تازه ۵ سالش شده گفتم همون ۷ مثل بقیه میفرستم کلاس اول ۶ سالگی خوب نیست
یه سوال ،اینکه بچه ای بسیار باهوشه اما تمرکز نداره و کارهای خطرناک میکنه( منظورم اینه مثلا مدادش رو ...
توی همون بحث تربیتی است. بچه نیاز داره محدودیت های واقعی را بفهمه. و آزادی و هویت و استقلال داشته باشه. آزادی در انتخاب موارد مربوط به خودش و محدودیت در قبال رفتار با محیط و آدم های اطراف. این نیاز اساسی هر کودکی است. بعدش بحث شناخت هیجانات خودش و داشتن تعریف درست و دسته بندی صحیحی از اوناست که مبحثش طولانیه ولی ارزشمند.
چرااینقدر دیرفهمیدی درسش چطوره اگ دکتر تایید کرده عدم تمرکز باید دارو بخوره پسرمنم ۵ سالش راه میرفت ...
والا من بردم دکتر گفت بعید میدونم،درسش عالیه بینهایت باهوشه،اما اصلا از اون بچه های نیست که مدرسه ازش شاکی باشه اصلا تو طول سال با من تماس نمیگیرن،حتی ناظم میگفت آرومه،اما خانومشون میگه چون سریع یاد میگیره دیگه حوصله نشستن و گوش کردن نداره