2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بچه ها اولویت اینه تشخیص رو یه روانشناس کودک خوب بده اینکه مشکل دقیق چیه

بعدش حالا بازی درمانی و کار درمانی پیشنهاد میشه

اثر که قطعاااا داره !

حالا اگر یه بچه ایی وخیم تر بود وضعش یا حس کنن با دارو پیشترفتش بهتر میشه

روانپزشک هم میفرستن ک مدتی دارو بخوره

اما برای کودک همیشه اولویت بازی درمانیه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نه ولی دیدمزیاد توگوشی رفته بچه؟ اونجا ازشون تست تمرکز و توجه میگیرنکه دقیق متوجه بشنقطعا تاثیر داره ...

روزی دوساعت تو گوشی،اهل تلویزیون نیست اصلا ،بیشتر بازیهای جسمی می‌کنه یا کاردستی و نقاشی

خواب کامل.

حذف فضای مجازی.

حذف کاکائو و قند و شکر.

حذف خدمات دهی اضافی در منزل.

ایجاد فضای چالشی و محیط مناسب برای ارتباط با همسالان .

با این شرایط به خود واقعیش میرسه. دیگه هرچی باشه مشکلی نیست. هر رفتار و شخصیتی فوائد خاص خودشو داره.

توی این سن ممکنه دچار خود بیمار انگاری بشه. بهتره مستقیم پیش روانشناس نره. 

تو بچه ها اولویت اینه تشخیص رو یه روانشناس کودک خوب بده اینکه مشکل دقیق چیهبعدش حالا بازی درمانی و ک ...

ببین من پارسال پیش روانشناس بردم گفت خوبه مشکل ندارع،امروز پیش معلم بودم می‌گفت زود از کلاس خسته میشه تمرکز نداره می‌ره زیر میز میشینه یا راه می‌ره تو کلاس،اما گفت با یه بار توضیح دادن زود میگیره مطلب رو،گفتم تو خونه اصلا اینجوری نیست و مدت طولانی میشینه،اما چیزی رو دوست نداشته باشه راه می‌ره سرش،مثلا سر غذا خوردن راه می‌ره غذا خوردنش دوساعت طول می‌کشه

ببین من پارسال پیش روانشناس بردم گفت خوبه مشکل ندارع،امروز پیش معلم بودم می‌گفت زود از کلاس خسته میش ...

میخوای جهت چکاب ببر ضرری نداره

بگو گفته های معلمش اینه شما چک کنید ببینید مشکلی هست یا نه

مشکلی باشه میفهمن قشنگم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥