2777
2789
عنوان

چرا ملت فک میکنن چون مجرد هستی

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 27 پست
خب عزیزم کسی که متاهله هم باید کارای خونه رو هم بچه هم بیرون و محل کار هم انحام بده و طبیعیه بیشتر خ ...

خب انتخاب خودشه کسی هم که مجرده کلی کاراشو باید تنهایی انجام بده

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

خب انتخاب خودشه کسی هم که مجرده کلی کاراشو باید تنهایی انجام بده

الان بحث سر سخت بودن کاراس. ک متاهلا کاراشون سخت تره و خستگیا بیشتر. 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئله اینه بعضیا فکر میکنن متاهلا خیلی سرشون شلوغ تره

گاهی اوقات میبینی همون مجرده

مسئولیت خونه داری و بردن دکتر پدرمادر پیر و نگه داری از خواهر یا برادر کوچکتر به عهده اونه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

شوهرم مغازه داره میگه توخونه درست کن هرچی میتونی بفروشم ولی من اصلا نمیتونم کمک دستش باشم. فقط کمبود ...

عزیزم حتما بچت خیلی کوچولوعه؟

مسئله اینه بعضیا فکر میکنن متاهلا خیلی سرشون شلوغ ترهگاهی اوقات میبینی همون مجردهمسئولیت خونه داری و ...

آفرین همینو میگم من والا دیدم خیلیاشون همش مهمونی وبساط غیبت هستن خونه زندگیم گند وکثافت برداشته 😂😂

آفرین همینو میگم من والا دیدم خیلیاشون همش مهمونی وبساط غیبت هستن خونه زندگیم گند وکثافت برداشته 😂� ...

کلا همیشه فرهنگ جامعه اصرار داره یک کاپ قهرمانی بده دست متاهلا

چون شوهر و بچه دارن یعنی شاخ غول شکستن 😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

آره ۳ماهشه یه دختر ده سالم دارم

خدا حفظشون کنه بچه من ۲۱ماهس و تازه شیرشو قطع کردم. همه چیش شکرخدا داره بهتر میشه .تازه میفهمم خواب چی بود و چ لذتی داره

خدا حفظشون کنه بچه من ۲۱ماهس و تازه شیرشو قطع کردم. همه چیش شکرخدا داره بهتر میشه .تازه میفهمم خواب ...

ممنونم عزیزم خدا بچهات نگه داره. من بارداری سختی هم داشتم اصلا شبا نمیخابیدم ازوقتی هم ک زایمان کردم ی شب نخابیدم روزهم بچه میخابه کارای خونه و ناهاروشام و‌.. واقعا دیگ خستههه شدم