2777
2789

همش یا گوشی یا خواب یا غذا یا کارگاه بابام.زندگیم انقدر تکراری و کسل کننده شده که اصلا گذشت روزارو نمیفهمم.چیکار کنم.خودم با یوتیوب زبان میخونم ولی خیلی وقته اصلا سراغش نرفتم دوباره اه.چقدر من گاوم.منو نصیحت کنید

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

یکی باید منو نیحت کنه سه میلیون پول کنکور دادم مول کتاب تست جدا دادم ۳۰۰ تومن اونور دادم نمیشینم درس بخونم 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی باید منو نیحت کنه سه میلیون پول کنکور دادم مول کتاب تست جدا دادم ۳۰۰ تومن اونور دادم نمیشینم درس ...

من خسته شدم چرا این زندگیم انقدر گوهه همش روتین.خیلی تکراری و خسته کنندس.هیچکار دیگه ای بجز اینایی که گفتم نمیکنم مگر اینکه عمه بزرگم بیاد خونمون یکم حالو هوام عوض شه.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

اصلا دستو دلم نمیره کتاب بخونم

منم.گشادیم میاد

اگه میتونی حتما کلاس برو

سیستم ایجاد کن برای خودت

چند ساعت در روز، چه زمانی، با چی بخونی، چطور بخونی 

۲۰ تا ۲۵ دقیقه بخون ۵ دقیقه استراحت 

سراغ کتاب/دوره/معلم و ویدویی برو که بهت حس خوب میده 

ولاگ افرادی که درس میخونن یا زبان میخونن رو برای انگیزه ببین 

وسایلای فانتزی بخر ترغیب بشی مثلا خودکار صورتی و سبز خودکار یا دفتر یا طرح خاصی 

و یه هدف معقول بزار برای خودت 

من خسته شدم چرا این زندگیم انقدر گوهه همش روتین.خیلی تکراری و خسته کنندس.هیچکار دیگه ای بجز اینایی ک ...

خیلی تکراریه زندگی به طرز عجیبی کسالت باره منم خیلی گشادم اصلا نمیدونم چیکار کنم 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
اگه میتونی حتما کلاس بروسیستم ایجاد کن برای خودتچند ساعت در روز، چه زمانی، با چی بخونی، چطور بخونی ۲ ...

اره میخوام اینکارو بکنم ولی پولم نمیریه.چیزای مهم تر نمیزاره.نهایتش بتونم دوتا ی اخرو انجام بدم😩😂

منم یک هفته ای هست گشاد کردم فقط میخابم

من این زندگیو دوست ندارم شبی داشاقه.یکم بهتر شه توروخدااااا