2777
2789
عنوان

مامانای دبستان بیاین

85 بازدید | 28 پست

پسرم خیلی سختشه سوره بخونه کلمات عربی بخونه جکارکنم دوس داره شعربخونه همش برا کلاس بالاتر میگن باید سوره بلد باشن نمیدونم چرا عربا فارسی نمیخونن

بچه من کلا هر چی بهش میگم  یاد نمیگیره . کلا به مدرسه علاقه نداره . دو ساله پشت هممیره پیش دبستانی ۶ سالشه .

واقعا سخته. 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شما صبر کن کتاب قرآن مدرسه رو ببین 

من نمی‌دونم کدوم آدم بی عقلی اینقدر این کتاب رو با سخت ترین آیه های ممکن تدوین کرده 

نه خیلی بچه های حالا مذهبی هستند با این حرکت ها فراری تر هم میشند

امید آخرین چیزیست که میمیرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من کلا هر چی بهش میگم یاد نمیگیره . کلا به مدرسه علاقه نداره . دو ساله پشت هممیره پیش دبستانی ۶ ...

۶سال که  تموم میکنه باید بره اول دبستان درسته که حنما پیش یک و دو بوده طبق قانون

۶سال که تموم میکنه باید بره اول دبستان درسته که حنما پیش یک و دو بوده طبق قانون

۹۹ هستش .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شما صبر کن کتاب قرآن مدرسه رو ببین من نمی‌دونم کدوم آدم بی عقلی اینقدر این کتاب رو با سخت ترین آیه ه ...

کلاس ششم راحته ولی پایه های پایین واقعا سخته .همش به خواهرزاده ام میگفتم از اول بخون .اینهمه سوره ی آسون سوره های سخت رو قرار دادن

سخت نگیر بهش بزار بزرگ تر بشه تو مدرسه هم حفظ قرآن ندارن فقط حمد و توحید که برای نمازه باید حفظ باشن

خسته شدم بخدا جگرادم اب میسه حرص و جوش  سنجش اول دبستانم خیلی سخت گرفتن 

۶سال که تموم میکنه باید بره اول دبستان درسته که حنما پیش یک و دو بوده طبق قانون

بچه من ۵سالگی رفت پیش الان ۶سالشه اوله

ایشون میگه بچش ۲ساله پیش میخونه

یکی هم تو مدرسه بچم هس همینجوریه الان ۹سالشه تازه اومده اول

۳سال پیش خونده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
کلاس ششم راحته ولی پایه های پایین واقعا سخته .همش به خواهرزاده ام میگفتم از اول بخون .اینهمه سوره ی ...

خیر نبینن ک بچهای کوچیک رحم نمیکنن بچه از قنداقش بلندشده رفته مورسه چی چیه اینا