2777
2789
عنوان

شما به چه رابطه ای میگین نامزد❓❓

455 بازدید | 48 پست

ما به دختر پسری که باهم دوست باشن میگیم باهم دوستن یا تو اشنایین

و به پسری که رفته خواستگاری دختر و  اون جواب بله داده میگیم نشون کرده یا نشانلی

وقتی عقد میکنن تا شب عروسی بهشون میگیم نامزد و دوره نامزدی بعد جشن عروسی میشن زنوشوهر

ولی تو نینی سایت یه سری کاربرا به دوست پسرشون که بهشون قول داده یه روزی میگیرتشون میگن نامزد

و بعد عقد و میگن زنوشوهر

بنظرتون کدوم درسته؟ شما به چی نامزد میگین؟

یه بچه یک ساله دارم که بابتش شکر گزارم💚ولی خدایا همین یدونه بسه

ماهم همینیم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا کلمه دوست پسر ممنوعه، سر همین میگن نامزد

اره واسه همین میترسن😂

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بیاد خواستگاری حلقه دست کنن میگن نامزد 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

اینجا کلمه دوست پسر ممنوعه، سر همین میگن نامزد

نه خودشون میگن ما یه روزی میخوایم ازدواج کنیم نامزدیم

یه بچه یک ساله دارم که بابتش شکر گزارم💚ولی خدایا همین یدونه بسه

واس مام عقدکنن میگن نامزد

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

بعد بله برون نامزد 

عقدکرده یعنی زن وشوهررسمی وشرعی بند یه جشن نیستیم ک بگیم حالا زن وشوهرن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️