2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به کار داره اکثرا کسایی که کارای دفتری و شرکتی دارن با حقوقشون بهترین ارایشگاهو میرن کلی به خودشون میرسن 

کار قبلی من خیلی سنگین بود انقدر خسته و گرسنه میشدم عین راننده تریلی ها دوست داشتم بشینم ابگوشت با سنگک بخورم دستام از خستگی میلرزید 😑😐

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

بستگی به کار داره اکثرا کسایی که کارای دفتری و شرکتی دارن با حقوقشون بهترین ارایشگاهو میرن کلی به خو ...

بخدا اگر وفت بشه،معمولاکتایم کاری شرکت خصوصی طولانی هست،ادارات‌دولتی خیلی خوبه برا خودشون پادشاهی‌میکنن،منم شغل قبلیمکبااینکه‌مثلا اسمش‌اداری بود ولی مثل‌شما یه‌وقتایی ضعف میکردم از خستگی

من تا دوسال  پیش شاغل بودم

درسته درآمدم خوب بود ولی اصلا وقت اینکه بتونم از چیزایی که می‌خرم استفاده کنم نداشتم 

چندین ماه طول می کشید تا بتونم یه وقت خالی پیدا کنم موهام لایت کنم 

تا برسم خونه ساعت ۹ بود 

کلی کار و دوش و دوباره فردااا همین روال

راست میگن 

هیچ انرژی حتی واسه خرج کردن پولی که داری نداری 

یه تکرار آزار دهنده 

شاید منظورشون از این بابته 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

من که شاغل شدم کمتر از قبل میشورم و میسابم 😁البته همیشه خونخ زندگیم تمیزه و غذا دارم اما وقتی تو خونه بودم مدتی فقط در حال بدوبدو و بشور و بساب بودم

الان لباس میخرم پس انداز میکنم به دخترم میرسم  حسخوبی دارم

حس زنانه م اگر  از نظر شما همین بشور بسابه کمتر شده

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

چکاره ای

توی مرکز تحقیقات کارهای ازمایشگاهی تحقیقاتی

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .