2777
2789

سلام هفته پیش رفتم سونو 

دکترش مرد بود گفت به احتمال زیاد تنبلی داری ولی باید بری دکتر ازمایشهای مربوطه رو انجام بده تا مشخص شه تو جواب سونو هم نوشته ازمایشهای بالینی توصیه میشود

من احساس کردم که دکترش تازه وارد بوده و تشخیصش اشتباه اخه گیج میزد یکم

خواستم ازتون سوال کنم که مگه اگه تنبلی داشته باشم تو سونو واضح مشخص نمیشه؟؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تو سونو سریع مشخص میشه

بنظرت دوباره برم سونو؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
سلام این سوال منم هس

دکتر تو هم گیج میزد؟؟

استارتر میشه منم سوالمو بپرسم؟‌درهمین رابطه ست

اره عزیزم

بنظرت دوباره برم سونو؟

بنظرمنکه یه جا دیگه ام برو

اخه من پیش یه دکتر درست وحسابی رفتم

طرف تا سنو کرد گف چسبندگی وتنبلی شدید داری

وبا اینکه ۳ماهه اقدامم گف برو عکس رنگی

که دکتر عکس رنگی میگف رحمت عالیه.هیچی چسبندگبم نداری

احتمالا تخمدانات بزرگتر از حدنرمال بوده و کیست ریز داشتی که این تشخیصو داده

نه اندازه اونا رو نوشته نرمال