najmeh_fw مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 644 عنوان شماهم همچین مشکلی دارین با شوهرتون 442 بازدید | 38 پست ۴ساله باهم نامزدیم با همسرمببخشیدا ولی وقتیبوسممیکنهدهنشبو میده اصلا نمیفهمه بدم میاد نگفتم تاحاالا بهش روم نمیشه بهش بر بخوره یا جی قشنگ صورتشو پس میزنم بدم میاد حالم بد میشه چیکار کنم امروز | 15:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rr_____hhhh عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 6131 بهش بگو با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
rr_____hhhh عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 6131 من باشم رک و واضح مئگم.چون مردا خودشون تا یه ایراد از زنا ببینن سریع بروش میارن با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
بغلییییی عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1357 براش مسواک و خمیر دندون کادو بده😂😂البته بدون شوخی بعضیا بخاطر معده شون هست بوی دهن هر چقد هم ک مسواک میزنن بازم نمیره
gdghj عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 103 بهش تذکر بده بهداشتش رعایت کنه این مورد تحمل کردن نمیخواد🤢 . ڪوک⌚️ 'قَلبــــم' را به وقت 'طُ♡' تنظیــم کردم ...🌱♥️️
najmeh_fw مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 644 من باشم رک و واضح مئگم.چون مردا خودشون تا یه ایراد از زنا ببینن سریع بروش میارن اره ذرستهولی خیلی گاوم وای
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 46484 بهداشت دهان رو رعایت نمیکنه؟اگه رعایت نمیکنه خودت جلوش هی نخ دندان و مسواک و دهان شویه استفاده کنه تا اونم شما رو ببینه یاد بگیره اگه رعایت میکنه و بو میده شاید مشکل گوارشی یا معده یا لثه داره .باید درمان بشه ⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️
rr_____hhhh عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 6131 چجوری بگم ناراحت نشه مشکلم اینه ببین خودش چطور ازت ایراد میگیره توهم از خودش تقلید کن با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
najmeh_fw مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 644 براش مسواک و خمیر دندون کادو بده😂😂البته بدون شوخی بعضیا بخاطر معده شون هست بوی دهن هر چقد هم ک مسو ... 🤣اره اینم هست ولی اسپری نعنا بخره قرص فلان بدممم میاددددحالمبد میشههه
najmeh_fw مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 644 ببین خودش چطور ازت ایراد میگیره توهم از خودش تقلید کن اخه ایراد نمیگیره خیلی مسخرست😂م
rr_____hhhh عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 6131 اره ذرستهولی خیلی گاوم وای تحمل کردن نمیخواد بهش تذکر بده.تا بفهمه سر این چیزا باهاش شوخی نداری.البته از رو تطر من تصمیم نگیر خودت ببین چی بهتره با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
kermeketabab23 عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 1676 بهش بگو! بهش بگو! ما ایرانی ها چرا با خودمون انقدر رودربایستی داریم؟ نترس نباید بهش بربخوره تازه می فهمه و میره دنبال حل مشکل.
عقیق۲ عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 8157 اگر مشکل از معدش باشه با مسواک و دهانشویه و ... هم خوب نمیشه...خصوصا اگر دایم رفلاکس داره .