2777
2789
عنوان

شماهم همچین مشکلی دارین با شوهرتون

442 بازدید | 38 پست

۴ساله باهم نامزدیم با همسرم

ببخشیدا ولی وقتی‌بوسم‌میکنه‌دهنش‌بو میده اصلا نمیفهمه بدم میاد نگفتم تاحاالا بهش روم نمیشه بهش بر بخوره یا جی‌ قشنگ صورتشو پس میزنم بدم میاد حالم بد میشه چیکار کنم

بهش بگو

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

من باشم رک و واضح مئگم.چون مردا خودشون تا یه ایراد از زنا ببینن سریع بروش میارن

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهداشت دهان رو رعایت نمیکنه؟

اگه رعایت نمیکنه خودت جلوش هی نخ دندان و مسواک و دهان شویه استفاده کنه تا اونم شما رو ببینه یاد بگیره ‌

اگه رعایت میکنه و بو میده  شاید مشکل گوارشی یا معده یا لثه داره .باید درمان بشه

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

چجوری بگم‌ ناراحت نشه مشکلم اینه

ببین خودش چطور ازت ایراد میگیره توهم از خودش تقلید کن

براش مسواک و خمیر دندون کادو بده😂😂البته بدون شوخی بعضیا بخاطر معده شون هست بوی دهن هر چقد هم ک مسو ...

🤣اره اینم هست ولی اسپری نعنا بخره قرص فلان بدممم میاددددحالم‌بد میشههه

اره ذرسته‌ولی خیلی گاوم وای

تحمل کردن نمیخواد بهش تذکر بده‌.تا بفهمه سر این چیزا باهاش شوخی نداری.البته از رو تطر من تصمیم نگیر خودت ببین چی بهتره