2777
2789

تو جاده یه شهاب سنگ بنفش خیلییی پرنور با فاصله ۱ متری از ماشین ساعت ۱۱ شب افتاد پشت کوها و اون پشت کامل بنفش شد:) حاضرم روزی هزاربار قسم بخورم که کاملا واقعی بود ولی هیچکس باور نمیکنه

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

اینکه اون بی شرف چه بلا هایی سرم اورد و بعدم خود همونارو با دروغاش بر علیم کرد و عکس و شمارمو پخش کرد به عنوان خراب. اونم فقط بخاطر اینکه بهشون گفته بود ترنسم باور نکردن حرفامو 

کاربری چهارممه تا الان سه بار قطع دسترسی شدم🥲 قبلا که تعلیقی ها موقتی نبودن اینجا بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین؟؟؟؟ این که معمولا اتفاق میوفته ، چه جوری باور نمیکنن؟

نمیدونم واقعا 

مطمئنم واقعی بود 

انقدر خوشگل بود دلم میخواست ساعت‌ها نگاهش کنم ولی تو ۱ ثانیه اتفاق افتاد 

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

تو جاده یه شهاب سنگ بنفش خیلییی پرنور با فاصله ۱ متری از ماشین ساعت ۱۱ شب افتاد پشت کوها و اون پشت ک ...

جاده کجا ای وای

کاربری چهارممه تا الان سه بار قطع دسترسی شدم🥲 قبلا که تعلیقی ها موقتی نبودن اینجا بودم

تو جاده یه شهاب سنگ بنفش خیلییی پرنور با فاصله ۱ متری از ماشین ساعت ۱۱ شب افتاد پشت کوها و اون پشت ک ...

دیگه فضایی یا بشقاب پرنده  نبوده که باور نکردن از این اتفاقا توی روسیه هم میوفته.

دیگه فضایی یا بشقاب پرنده نبوده که باور نکردن از این اتفاقا توی روسیه هم میوفته.

میدونم

شاید چون خیلی نزدیک بوده باور نمیکنن