2777
2789
عنوان

کی اینجا ماکارانی هاش عالین بیاد ب من یاد بده

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای رنگ ماکارونی 

داخل اب درحال جوش یکمم زردچوبه بریز بعد ماکارونی رو بریز داخلش

رب گوجه تو زیاد تفت بده

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
این برای نچسبیدنش برای ربش هم زدی دیدی کم ربه یکم روغن بریز یکم رب سرخ کن دوباره اضافه کن به ماکارون ...

بعد اینکه اندازه رب با این روش دستت میاد ببین چند قاشق رب زدی پیمانه ربت همین میشه وهمیشه همینقدر میزنی که نه پر رب بشه نه کم رب

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

ماکارانی و دیر آبکش نکن تا یه کم سفتی داره بردار

به موادت پاپریکا و حتما آویشن بزن... رب برای چهار نفر سه قاشق بز و با موادت تفت بده تا هم خامیش گرفته بشه هم رنگ بده،آخر سر چند قاشق از آب ماکارانی بریز روی موادت تا خشک نباش

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

رب دلیل بر خوشمزگی نیست ولی رب بد خراب میکنه 

رب همدانیان بزن 

دارچین و فلفل بزن 

اگ از بوی فلفل دلمه خوشتون میاد چندتا تیک بزار رو ماکارونی وقتی داره دم میکشه 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

مرسی عزیزممممشما نمیدونی چیکار کنم بهم نچسبه ماکارانی ها و اینکه خیلی قرمز شه

گلم 5 دقیقه که قل خورد یه ماکارونی از وسط نصف کن یه سفیدی وسطش هست تا دیگه اون سفیدی رو ندیدی سریع آبکش کن نهایت 7 دقیقه هست

ادویه هم پاپریکا و آویشن حتما بزن به موادت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ماکارونی رو گذاشتی بجوشه تو آبش روغن و نمک و زردچوبه بریز ،بیشتر از ۸ دقیقه هم نزار بجوشه ، بعد بردار روش آب سرد بگیر .برای مواد ماکارونی هم حتما پودر سیر و پیاز و آویشن و پودر دارچین بزن و یدونه گوجه هم رنده کن توش و دو سه قاشق رب بریز ،برای ته دیگ هم روغن بریز و کنجد بعد سیب زمینی .

مرسی عزیزم خیلی کمک کردی واقعا ممنون💖🎀

چند ساعته دارم فک میکنم چی واسه شام درست کنم خوب چی بهتر از ماکارونی خوش رنگ ولعاب 

یه چالش 

امشب ماکارونی که پختیم عکسشو بفرستیم همینجا😋

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊