2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیپلم تجربی میخوام بگیرم مدیرمدرسه میگه تو آلان امتحان بدی پاس شی خرداد لازم نیس باز دینی امتحان ...

زیبا تا جایی که من میدونم دی ماه درصدی برا کنکور نداره چون خرداد همه باهم در رقابتن مثلا اینجوری عدالت برقرار میشه همه یه سوال مشخصو امتحان میدن دی ماه فقط برای شما اگه قبول شی دیپلم میگیری/ ولی اون شص درصد کنکورو نداری باید خرداد ترمیم بزنی.. اگه میخای یبار امتحان بدی چرا همین خرداد امتحان نمیدی برای هم دیپلمت هم اون شص درصد

زیبا تا جایی که من میدونم دی ماه درصدی برا کنکور نداره چون خرداد همه باهم در رقابتن مثلا اینجوری عدا ...

همه کتاب رو نمیدم که عمومی ها رو دی میدم زیست اینا میمونه برا خرداد .موندم الان جدی دارم میخونم اینا رو پاس شم بعد بشینم زیست اینا رو بخونم .موندم تو هزار راهی 

همه کتاب رو نمیدم که عمومی ها رو دی میدم زیست اینا میمونه برا خرداد .موندم الان جدی دارم میخونم اینا ...

عزیزم تو الان عمومی هم امتحان بدی برا اون شص درصد باید دوباره خرداد ترمیم بزنی وقتی تایید سوابق برای کنکور بیاد بالا فقط اون نمراتی که خرداد امتحان دادی ثبت کنی تراز اونا میاد بالا برات مال دی ماه نمیاد- من جای شما بودم همشو خرداد امتحان میدادم نه نصف نصف چون شما تخصصی خردادت فقط برا کنکورت قبوله نه عمومی که دی اگه امتحان بدی!این کارو کنی تراز عمومی هات صفر میشه میره من نمیدونم مدیر مدرستون چرا این حرفو زده بهت تو حتی تو گوگل هم سرچ کنی میاره بالا نگاه کن