2777
2789

چک دادی بانک رفع اثر بشه ؟ یعنی چی ؟

اگه منظورت رفع سو اثر چک برگشتی هست همون روزی که پرداخت کردی سواثرش رفع میشه

مسدودی هم نفهمیدم یعنی چی الان بخاطر چک برگشتی حساب مسدود نمیشه دوست عزیز

رفع سوابق مالی هم 5 سال طول میکشه که از لیست وضعیت اعتباری شما حذف شه

سوالت کلا نامفهوم بود 😂

=

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا حساب مسدود میشه . رفع سو اثر بزنن بانک مرکزی باز میکنه

حساب بخاطر چک برگشتی مسدود نمیشه چهار تا حساب جاری دارم از چهار بانک مختلف یه دسته چکم 50 برگه تو میخای به من یاد بدی اینارو ؟ 

سواثر هم از بانک مبدا رفع میشه 

=

کارمند بانکا الان تو بانکن تو اینجا چیکار داریتو اصلا روی دسته چک دیدی چرت میگی ؟بیا برو بیرون ببینم ...

شما به خانه داری ات برس . میشه بی ادب باشم مثل خودت من اما شان خودم رو بالاتر میدونم با هر ....حرف بزنم حتی . به سلامت

حساب بخاطر چک برگشتی مسدود نمیشه چهار تا حساب جاری دارم از چهار بانک مختلف یه دسته چکم 50 برگه تو می ...

کی گفته مسدود نمیشه؟؟؟؟

تازه چک برگشت بخوره باید ۲برابر پول چک واریز کنی تا حسابتو باز کنن مثلا اگه چک ۵۰میلیونی برگشت بخوره باید ۱۰۰تومن به حساب واریز بشه ک هم چک پاس شه هم حسابت بازشه..

کی گفته مسدود نمیشه؟؟؟؟تازه چک برگشت بخوره باید ۲برابر پول چک واریز کنی تا حسابتو باز کنن مثلا اگه چ ...

توی قانون وقتی چک برگشت میخوره فقط مبلغ اون چک برگشتی میتونه مسدود بخوره ( مسدود کامل نه ) حساب باید کامل کار بکنه واریز برداشتی سرجاشه بانک ها حق دارن به مبلغ اون چک قفل بکنند هیچ مسدودی در کار نیست قطعا شما هم دسته چک و حساب جاری نداری وگرنه این حرفو نمیزدی! چون واقعا حرفای عجیبی میزنید 😂

دو برابر هم طنز بود فکر کنم 😂 مطمئنی اصلا حساب بانکی میتونی باز کنی؟ بانک دیدی از نزدیک تا حالا ؟ 😂😂 خیلی طنزید بخدا از روی همون تاپیک مبل یه میلیاردیت مشخصه رویا تعریف میکنی فقط

=