2777
2789
عنوان

کسایی که به خیاطی واردن میشه بیاید

140 بازدید | 18 پست

من ی پالتو فوتر دارم،از سالها قبله،میشه بدم به خیاط که اونو برام سایز الان کنه،یعنی مثلا ی تغییراتی توش بده..کوتاهتر و بزرگترش کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوتاه‌تر که میشه ولی اگه بخوایی بلندتر کنی باید حتما جای بلند شدن داشته باشه ...بستگی داره که چقدر جای بزرگتر شدن داشته باشه.....

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

کوتاه‌تر که میشه ولی اگه بخوایی بلندتر کنی باید حتما جای بلند شدن داشته باشه ...بستگی داره که چقدر ج ...

منظورم ی کت سایز بزرگه..گشاد..اخه لاغرتر بودم قبلا

هزینه یه پالتو جدید میگیرن ازتون 

اینم که بشه بزرگتر کردش 

تا جا دوخت چقدر داشته باشه 

نهایتا 2 3 سانت 

فکر نکنم جالب بشه بعدش 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

کوتاه‌تر میشه اگر بهت تنگ هست باید داخل لباس نگاه کنی اگه درز لباس زاپاس داشت به اندازه زاپاس میشه گ ...

میتونه تیکه بهش اضافه کنه؟بیش از شکافتن ی زاپاس چاق شدم

هزینه یه پالتو جدید میگیرن ازتون اینم که بشه بزرگتر کردش تا جا دوخت چقدر داشته باشه نهایتا 2 3 سانت ...

نه میشه مثلا تیکه بهش اضافه کرد؟از قد خوده پالتو پارچه ببره اضافه کنه به عرضش😁

منظورم ی کت سایز بزرگه..گشاد..اخه لاغرتر بودم قبلا

باید جای دوخت داخل دیده بشه اول باید استری را بشکافیم تا دیده بشه بعد مشخص میشه چقدر میشه بزرگ بشه....

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....