2777
2789

حالات روانی ما قطعا روی ریز ماهیچه های چهره مون اثر گذار هست 

بنابراین اگر حالات روانی ما تغییر کنن و بهبود پیدا کنیم ریز ماهیچه های ما تحت تاثیر بهبودی ما قرار خواهند گرفت.

من خودم به شخصه این رو میبینیم که ادم ها با درمان چهره شون هم تغییر میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالات روانی ما قطعا روی ریز ماهیچه های چهره مون اثر گذار هست بنابراین اگر حالات روانی ما تغییر کنن و ...

چه تغییری؟

شفاف شدن پوست یا چیزای دیگه هم هست؟

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

بهتره برای کاهش این هورمون فقط استرس رو از خودتون دور کنید استراحت کافی و مدیتیشن خیلی بهتر از مصرف داروست عزیزم بد نیست به یک متخصص غدد هم مراجعه کنید شاید پر کاری غده آدرنال دارید 

اره منم ی تایمی اضطراب استرس داشتم

قشنگ فیسم پاچید

ی مدت همش از لحاظ روحی ب خودم رسیدم

یهو دوباره چهرم مثل قبل شاداب سرحال شد

پس نگران نباش

رقص ، مدیتیشن  وقت گذروندن باحیوونارو امتحان کن شدید برا ازبین بردن اضطرابت تاثیرگذارن

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

منم از بس هی ناراحت بودم چهرم همین حالت سرد و غمگین گرفته اینقد چهرم بد عنق شده 

نمیدونم چی کنم

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

چه تغییری؟شفاف شدن پوست یا چیزای دیگه هم هست؟

با درمان اضطراب چهره ات بازتر میشه 

اضطراب توی تمام ریز ماهیچه های صورت انقباض ایجاد میکنه پس باعث تیرگی هم میتونه بشه تمام اجزای صورت رو میتونه در هم کنه بر اثر انقباض 

منم از بس هی ناراحت بودم چهرم همین حالت سرد و غمگین گرفته اینقد چهرم بد عنق شده نمیدونم چی کنم

دقیقا

اونم وقتی همه رپز به روز خوشگل تر میشن

با درمان اضطراب چهره ات بازتر میشه اضطراب توی تمام ریز ماهیچه های صورت انقباض ایجاد میکنه پس باعث تی ...

اگه تو ناخوداگاه ریشه کرده باشه چی؟