سلام بچه ها لطفا اگه چیزی هم میگید با احترام و منطق بیانش کنید ،نامزدم در طول روز بهم زنگ میزنه ولی چون سرکاره نهایتا در حد ده دقیقه صحبت کنیم دوبار اون زنگ میزنه دوبار من اینجوری ،قبلا شبا هم میرفت خونه یذره استراحت میکرد میومد تو حیاط بهم زنگ میزد بدون اینکه بگم الان یک هفته هست زنگ نمیزنه میگم چرا میگه تو حیاط سرده دوش میگیرم میترسم سرما بخورم گفتم تا هفته پیش که زنگ میزدی یا اگه ناراحت میشدم که زنگ نزده سریع میومد زنگ میزد ،منم دیشب قاطی کردم کلا محلش ندادم گفت چرا ناراحتی گفتم دلیلش اینه گفت معذرت میخوام دیگه تکرار نمیشه من قبلاً بهت توضیح دادم چرا نمیام توام چیزی نگفتی فکر کردم این موضوع برات حل شده ولی چون تو ناراحت نشی ممن روزا بیشتر زنگ میزدم که شبا استراحت کنم در صورتی که تا کارش تموم میشه دو ساعت با دوستاش میره کافه میشینه ساعت ۸ میره خونه منم بهش گفتم نمیخوام هر شب زنگ بزنی ولی فقط شبا ما میتونیم با خیال راحت صحبت کنیم منم هر یک هفته میبینمت دلم تنگ میشه حداقل توی هفته یکبار شب تایم طولانی باهام صحبت کن من از چت کردن بدم میاد . ولی کلا دیشب که گذشت از صبحش بهم محل نمیده کل صبح که زنگ نزد ظهرم از باشگاه اومد زنگ نزد من زنگ زدم خیلی سرحال صحبت نکرد یعنی میشناسمش مثلا ناراحته که من به کاری اجبارش کردم ،لطفا بی طرف بگین حق دارم ناراحت بشم یا حق با اونه ببخشید طولانی شد راهنمایی کنین چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه دوست پسرته که کلا صد در صد شما مقصری؛ چون از یه آدم غریبه انتظار تعهد و توجه بیش از اندازه داری. ...
چرا؟! اون از من توقع داره من نداشته باشم؟ به نظرم شما خیلی کم توقعی ،وگرنه درستش اینه وقتی یه آدمی سر یه چیزی حساسه حداقل بخاطرش یکبار انجام بدی ،منم نگفتم هر شب گفتم حداقل یکبار در هفته بیست دقیقه به میل من کاری کنه