2777
2789
عنوان

خرید قرص اهن از دیجی کالا انجام بدم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 38 پست
عه چجوری

یه کپسول آهن کمیاب بود 

قیمت همیشگی 110 بود

یه سایت پیدا کردم 130

دوتا بسته سفارش دادم بعد از موجودی کارتم فهمیدم قیمت به تومان زده بوده و یک میلیون 300 بوده🥲

تا عمر دارم میسوزم برا این اشتباه😂

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
یه کپسول آهن کمیاب بود قیمت همیشگی 110 بودیه سایت پیدا کردم 130دوتا بسته سفارش دادم بعد از موجودی کا ...

عی بابا منم اینجوری سوتی زیاد دادم

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عی بابا منم اینجوری سوتی زیاد دادم

خیلی بد بود چقدر سایت کیف کرد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
یه کپسول آهن کمیاب بود قیمت همیشگی 110 بودیه سایت پیدا کردم 130دوتا بسته سفارش دادم بعد از موجودی کا ...

وای باورت میشه منم دیروز نزدیک بودم همین اشتباهو کنم، یعنی از بس همه جا قیمت به ریاله، مغزم ناخودآگاه یه صفرو حذف کرده بود. بعد تازه من ده تا بسته زدم، بعد گفتم بزار ببینم برای سن دخترم مناسبه، رفتم دوباره برگشتم تازه فهمیدم بسته ای یک میلیون و نهصد بوده ، نه صد و نود...

وای باورت میشه منم دیروز نزدیک بودم همین اشتباهو کنم، یعنی از بس همه جا قیمت به ریاله، مغزم ناخودآگا ...

خدا رحمت کرده

البته من به اون قرص بدنم احتیاج داشت احتمالا خدا عمدا جلو چشمم رو گرفته بود

خدا رحمت کردهالبته من به اون قرص بدنم احتیاج داشت احتمالا خدا عمدا جلو چشمم رو گرفته بود

اگه کلا قیمت قرصت همینه که اشکال نداره، دقیقا باید میخریدی برای سلامتیت.

مال من آخه ایرانیش هست، خیلیم خوبه همیشه اونو میگیرم، این یکی اورجینال بود بخاطر وارداتی بودنش گرون بود.

اگه کلا قیمت قرصت همینه که اشکال نداره، دقیقا باید میخریدی برای سلامتیت.مال من آخه ایرانیش هست، خیلی ...

ن بابا قیمتش 120 130 بود

اون ده برابر قیمت زده بود