دوتا بسته سفارش دادم بعد از موجودی کارتم فهمیدم قیمت به تومان زده بوده و یک میلیون 300 بوده🥲
تا عمر دارم میسوزم برا این اشتباه😂
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
یه کپسول آهن کمیاب بود قیمت همیشگی 110 بودیه سایت پیدا کردم 130دوتا بسته سفارش دادم بعد از موجودی کا ...
وای باورت میشه منم دیروز نزدیک بودم همین اشتباهو کنم، یعنی از بس همه جا قیمت به ریاله، مغزم ناخودآگاه یه صفرو حذف کرده بود. بعد تازه من ده تا بسته زدم، بعد گفتم بزار ببینم برای سن دخترم مناسبه، رفتم دوباره برگشتم تازه فهمیدم بسته ای یک میلیون و نهصد بوده ، نه صد و نود...
وای باورت میشه منم دیروز نزدیک بودم همین اشتباهو کنم، یعنی از بس همه جا قیمت به ریاله، مغزم ناخودآگا ...
خدا رحمت کرده
البته من به اون قرص بدنم احتیاج داشت احتمالا خدا عمدا جلو چشمم رو گرفته بود
اگه کلا قیمت قرصت همینه که اشکال نداره، دقیقا باید میخریدی برای سلامتیت.مال من آخه ایرانیش هست، خیلی ...
ن بابا قیمتش 120 130 بود
اون ده برابر قیمت زده بود