2777
2789
عنوان

امان از مامانای پر توقع

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 59 پست
درسته حرف اون مادر خوب نبود ‌ولی خانم معلم مهربون عزیزم بهتر نیست برای بچه ی کلاس اولی ننویسید ضعیفه ...

بچه کلاس اولی که نمیتونه بخونه 

مگر مادرش بهش بگه که اونم باز از بی عقلی مادره

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
بچه ی کلاس اولی باید تمرین کنه معلم چکار کنه؟ من پسرم کلاس اوله خیلی راضی هستم از معلمش باهاشون خیلی ...

بچه ها با هم فرق دارن

یه بچن با تدریس معلم کامل میگیره. یه بچه دیگه بهترین معلم خصوصی هم بیاری بالا سرش باید چندین مرتبه تکرار کنه تا یاد بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه نظرات متفاوت هست دیگه 

گروه کلاس ما یسری مادرا راضی آن یه سری ناراضی 

یسری میگن تکلیف خیلی زیاده و مسولیت افتاده رو دوش خانواده ها دارن از خانواده کار میکشن 

معلما تدریس میکنن و تمام 

ولی خوب من نظرم اینه تعداد بچه ها بالان واقعا معلم نمیرسه همه درسا و همه مباحث و باهاشون کار کنه 

واسه همین من بر پیشرفت دخترم روزی چندساعت خودم دارم باهاش تمرین میکنم 

درسته همه رو خیلی خوب و عالی داره میگیره 

اما با تمرین زیاد منزل 

واقعا تو کلاس چیزی یاد نمیگیره

البته کلاس  سومه 

کلاس اول که واقعا نیاز به تمرین و تکرار فراوان در منزل داره

مگه به چند نفر میخواد بگه؟ چند نفر مگه ضعیفن؟فوقش ۵ نفر .این سخته؟

بله سخته. هر بچه ای تو یه قسمتی ضعف داره. یکی ریاضی یکی املا یکی خواندن. میتونه اشکال هر کدومو پی وی پیام بده؟ پس امضای برگه رو برای چی  گذاشتن؟ 

کلا از وقتی سبوس رو از نان جدا کردن و تغدیه مردم مثل قبل نیسهوش بچه ها هم کم شده، وگرنه همون یکبار ک ...

میخواین معلم بشید؟ اگه علاقه و حوصله ندارید_ طبق گفته خودتون_ ، خواهشا ورود نکنید ، معلم ابتدایی حوصله زیاااد میخواد 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
درسته حرف اون مادر خوب نبود ‌ولی خانم معلم مهربون عزیزم بهتر نیست برای بچه ی کلاس اولی ننویسید ضعیفه ...

عزیزم دانش اموز کلاس اولیه من سواد خواندن و نوشتن نداره که متوجه بشه من مادرو خطاب قرار دادم به بچه که چیزی نگفتم شما از محبت من به بچه ها سر کلاس خبر نداری که تو محله زبونزده اگر من تو دفترش یا برگه ی امتحانش ننویسم دو روز دیگه سر کارنامه همین مامان مدعی میشه معلم به من نگفت دیکته ی دخترم بد بود معلم نگفت . اداره همه چیزو از ما مکتوب می خاد  که من بتونم ثابت کنم از اول سال مادرو در جریان قرار دادم از طرفی اگه از الان به مادری که توجه نمی کنه تلنگر نزنم همین طور بی خیال طی می کنه تا آخر سال 

میخواین معلم بشید؟ اگه علاقه و حوصله ندارید_ طبق گفته خودتون_ ، خواهشا ورود نکنید ، معلم ابتدایی حوص ...

حوصله زیاد دیگه یعنی چقدر؟ واقعا شما نمیدونید معلم سر کلاس چه صبر و حوصله ای داره هر ثانیه ازخودش به خرج میده. اونم انسانه. انقدر به معلم ها به چشم یه ربات خستگی ناپذیر نگاه نکنید

بله سخته. هر بچه ای تو یه قسمتی ضعف داره. یکی ریاضی یکی املا یکی خواندن. میتونه اشکال هر کدومو پی وی ...

من فقط نظرمو گفتم .میتونه اجراش نکنه .راستش این که میگید سخته و ‌...اصلا برام قابل پذیرش نیست .بیشتر شبیهه بهانه است

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

میتونه بخونه .چرا فکر میکنید بچه متوجه نمیشه؟

نمی تونه عزیزم اگه می تونست که دیکتش بدون غلط بود بعدم من همیشه تو باز خوردم تو دیکته و امتحان اول یه جمله ی تشویقی می نویسم بعد اونچه واقعیته رو می گم چون باید گفته بشه که مادر از وضعیت دقیق فرزندش با خبر باشه

حوصله زیاد دیگه یعنی چقدر؟ واقعا شما نمیدونید معلم سر کلاس چه صبر و حوصله ای داره هر ثانیه ازخودش به ...

عزیزم حرف منو بد برداشت کردید چرا انقد منفی نگر و پرخاش جو هستید؟؟ من پیام خطاب به کاربر دیگه بود میتونید پست اون خانم رو بخونید بعد گارد بگیرید. من مسئول برداشت اشتباه کاربرا نیستم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿