2777
2789
عنوان

امان از مامانای پر توقع

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 59 پست
[QUOTE=401117305]من هر چی میگم شما اصل مطلب رو درک نمیکنید متاسفانه[/QUOTEشما از اقتصاد مقاومتی هم م ...

من فقط گفتم توی دفتر املاش ننویسن ضعیف .یه جور دیگه به والدین اطلاع بدن .چون معمولا دفتر املا کلاس اول به عنوان یادگاری همیشه نگه داشته میشه .

چرا دوست دارید فقط با تندی صحبت کنید بعضیاتون؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

یه جا تگت کنم همین الان میایی بخونی؟خودت پست هارو بخون .یه نفر نوشته معلم کلاس اولم رو هیچ وقت نمیبخ ...

خب بدخط بوده دیگه تقصیر معلم چیه؟؟ چی بگه که دل نشکنه؟؟ من خودمم دقیقا معلم کلاس اولم همیشه میگفت بدخطی نه دلم شکسته نه چیزی ...حتی دو بار هم رو دفترم یه ضربدر گنده کشید 😂 انقد بچه هارو نازک دل بار نیارید 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حوصله زیاد دیگه یعنی چقدر؟ واقعا شما نمیدونید معلم سر کلاس چه صبر و حوصله ای داره هر ثانیه ازخودش به ...

دقیقا من تمام انرژیم سر کلاس برای بچه هاست اصلا فراموش می کنم خودم بچه دارم سر کلاس یک لحظه بیکار نیستم تعامل مداوم با بچه ها واقعا بعضی مادرا درک نمی کنن سر کلاس چه خبره ۳۶ تا دختر بچه ی کلاس اولی با یه معلم یعنی چی

من فقط گفتم توی دفتر املاش ننویسن ضعیف .یه جور دیگه به والدین اطلاع بدن .چون معمولا دفتر املا کلاس ا ...

تندی نیس عزیز من 

ده نفر هی میگن چیکار کنن شما همش حرف خودتون میزنید،

خاطره باشه نباشه کارنامه همیشه هست وقتی کسی ضعیفه به نوشتن تو برگه یا دفتر نیس خودش می‌فهمه تمام 

دقیقا من تمام انرژیم سر کلاس برای بچه هاست اصلا فراموش می کنم خودم بچه دارم سر کلاس یک لحظه بیکار نی ...

مآدری که از معلم ایراد میگیره مطمین باش خودش با بچه کار نمیکنه که درک کنه چقدر سخته با بچه سروکله زدن. من خودم یه کلاس پنجمی دارم یه اول ....بیشتر تایمم با کلاس اولیم میگذره در کنارش باید به دختر کلاس پنجم هم ریاضی کار کنم چون ریاضیش ضعیفه و ضعف تمرکز داره ..

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
من فقط گفتم توی دفتر املاش ننویسن ضعیف .یه جور دیگه به والدین اطلاع بدن .چون معمولا دفتر املا کلاس ا ...

اگه این طوره وقتی تصحیح می کنم غلط هاشم نگیرم که دلش نشکنه دفتر یادگاریش خراب نشه که دو روز دیگه همین مادر مدعی بشه دیکته ی بچم ضعیف بود و معلم نگفت اینم دفتر دیکتش معلم هیچی ننوشته 

اگه این طوره وقتی تصحیح می کنم غلط هاشم نگیرم که دلش نشکنه دفتر یادگاریش خراب نشه که دو روز دیگه همی ...

بیخیال عزیزم ولش کن

گاهی اوقات پست گذاشتن تو بعضی تاپیکا اشتباهه چون با زور میخوان بهت بقبولونن که بگی غلط کردم.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

عزیزم استارتر تو یه پست توضیح داد که اداره بهشون گفته باید پای دفتر یا برگه دانش آموز توضیح بنویسن، ...

دقیقا من دو روز دیگه اگه این مادر متوقع شد معلم به من نگفته باید این دفتر دیکته و امتحاناتو داشته باشم که ثابت کنه به موقع وضعیت دانش آموز به مادر اطلاع داده شده حرف باده هواست مگه من می تونم حرفو ثابت کنم من باید اینها رو مکتوب داشته باشم

بیخیال عزیزم ولش کنگاهی اوقات پست گذاشتن تو بعضی تاپیکا اشتباهه چون با زور میخوان بهت بقبولونن که بگ ...

طرز فکر شما اشتباهه همین مادر دو روز دیگه که دخترش خواندن و نوشتن یاد نگرفت دفتر دخترشو می گیره دستش میره اداره شکایت که دختر من این همه دیکته نوشته معلم کجاش نوشته ضعیفه که من بدونم و باش کار کنم من نمی تونم حرفو ثابت کنم من باید مکتوب داشته باشم 

مآدری که از معلم ایراد میگیره مطمین باش خودش با بچه کار نمیکنه که درک کنه چقدر سخته با بچه سروکله زد ...

چقدر خوب درکم کردید به خدا با اینکه هر سال اینهمه اولیا با فرهنگو اخلاق متفاوت داشتم ولی الان از بی مهری این مادر گریم گرفت 

چقدر خوب درکم کردید به خدا با اینکه هر سال اینهمه اولیا با فرهنگو اخلاق متفاوت داشتم ولی الان از بی ...

ناراحت نباش شما پیش وجدان خودت سرت بلنده مهم همینه...من پنج ساله بچه مدرسه ای دارم هیچ وقت نه مزاحم معلم شدم نه اعتراض کردم نه ایراد گرفتم ..دخترم هم آسه میره آسه میاد از ادا اطوار مامانا اصلا خوشم نمیاد با اینکه بچه هام غیر انتفاعی درس میخونن و میدونید جو اونجا چطوره و چقدر اولیا پرتوقع هستن. 

زنیکه پرو ۳۶ تا خیلیه کلاس دختر منم ۳۶ تاس معلم از اول بهمون گفت تعداد بالا هست خودتون باید کمک بدین ...

شما درک می کنید بعضیها درک ندارن که ۳۶ تا دختر بچه با فرهنگو اخلاقو خانواده و هوش و استعدادمتفاوت تو کلاس یعنی چی

ناراحت نباش شما پیش وجدان خودت سرت بلنده مهم همینه...من پنج ساله بچه مدرسه ای دارم هیچ وقت نه مزاحم ...

ممنونم عزیزم از نحوه ی برخوردت که مایه ی دلگرمیم شد اونوقت این مادر تو مدرسه ی دولتی با جمعیت بالا ،زمان محدود ،امکانات کم با منه معلم این طور برخورد می کنه

ممنونم عزیزم از نحوه ی برخوردت که مایه ی دلگرمیم شد اونوقت این مادر تو مدرسه ی دولتی با جمعیت بالا ، ...

قربونت بشم تاوان بی تربیتی و کم شعوری بعضیا رو نباید با اعصاب خودمون بدیم که ...به این فکر کن بچه‌های کلاس چقدر دوستتون دارن🥰 موفق باشید

قربونت بشم تاوان بی تربیتی و کم شعوری بعضیا رو نباید با اعصاب خودمون بدیم که ...به این فکر کن بچه‌ها ...

قربونتون عزیزم دقیقا درسته روحیم ضعیفه وگرنه که همیشه و هرساله اولیا حسابی دوسم دارنو و قدردان هستن ولی خوب به خاطر روحیه ضعیفم هر زمان از این موارد دیدم به هم ریختم خودمم دو تا بچه مدرسه ای هفتمی و سومی دارم به خدا اولیا رو درک می کنم