2777
2789
عنوان

امان از مامانای پر توقع

517 بازدید | 59 پست

معلمم با ۱۶ سال سابقه جزو برندهای مدرسمون هستم از صبح که وارد کلاس میشم تا ظهر یکسره روی پا با ۳۶ تا دختر کلاس اولی سر کله می زنم مدرسمونم منطقه ی نسبتا خوبه تهرانه دیروز دیکته ی بچه ها رو صحیح کردم زیر دیکته ی یکی از بچه ها نوشتم ضعیفه تمرین بشه مامان دانش آموز تو جواب من نوشته ( ما تمرین می کنیم شما اگه به جای این قدر تکلیف دادن آموزش درست می دادی دختر من الان یاد گرفته بود)  از صبح که این نامه رو خوندم حالم بده معلمارو درک کنیم با حقوق نا چیز جمعیت بالای کلاس حجم کار بالا به خدا انصاف نیست این جور رفتار با معلما

حق داری 

بچه ی کلاس اولی باید توی خونه باهاش تمرین بشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

حق داری، پیام داده بود تو مجازی؟ مدرسه دختر من ممنوع کردن والدین نباید به معلم پیام بدن اگه کاری حرفی سخنی باشه باید زنگ تفریح بریم مستقیم با معلم حرف بزنیم شماهم به نظرم ممنوع کن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری بچه ی کلاس اولی باید توی خونه باهاش تمرین بشه

عزیزم به خدا در حدی که باورت میشه الان اومدم خسته خونه گریم گرفته این قدری زحمت می کشم بشون محبت می کنم آموزشمم خوبه می گم جزو معلمای خوب مدرسمونم اما ازین لی مهری دلم شکسته 

حق داری، پیام داده بود تو مجازی؟ مدرسه دختر من ممنوع کردن والدین نباید به معلم پیام بدن اگه کاری حرف ...

منم مجازی پاسخگو نیستم پایین دفتر دیکتش که گفته بودم امضا کنن نوشته بود

درسته حرف اون مادر خوب نبود ‌

ولی خانم معلم مهربون عزیزم بهتر نیست برای بچه ی کلاس اولی ننویسید ضعیفه؟

اینا تو ذهنشون میمونه ها .

اون کوچولوها تازه وارد مدرسه شدن بزارید با خاطره خوش تحصیل رو ادامه بدن ‌

اگه نیاز به تمرین داره تو پی وی مامانش بفرستید تو دفترش خواهشا ننویسید .

من خودمم کلاس اولی دارم وقتی املاش ۲۰ میشه و خانم جمله ی خوب مینویسه انگار دنیا رو به پسرم دادی.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

بچه ی کلاس اولی باید تمرین کنه معلم چکار کنه؟ من پسرم کلاس اوله خیلی راضی هستم از معلمش باهاشون خیلی ...

من مشقم به اندازس نه کمه نه زیاد سالهاست به این روش کار می کنم تو کلاسم آموزشم عالیه از بازخورد مامانا تو سالای گذشته مشخصه ولی واقعادلمو شکست بی انصاف

کلا از وقتی سبوس رو از نان جدا کردن 

و تغدیه مردم مثل قبل نیس

هوش بچه ها هم کم شده، وگرنه همون یکبار ک شما توضیح میدید باید یادبگیرن 

راستی ببخشید من حوصله کتاب‌ های مقطع ابتدایی رو ندارن ولی چون شغل خوبیه برا خانمای شهرستانی و هم اینکه با اینکه حقوقش کمه تعطیلات خوبی داره بهش فکر مبکنم 

کدوم پایه راحت تره؟ کتاب کلاس اول و ششم بنظرم بهتره نه؟! 

، دوم و چهارم رو دیدم از دینی اش بدم میاد، قران و فارسی اش طولانیه 

ریاضی اش هم ی جوری شده 

زمان ما ک اینجوری نبود

درسته حرف اون مادر خوب نبود ‌ولی خانم معلم مهربون عزیزم بهتر نیست برای بچه ی کلاس اولی ننویسید ضعیفه ...

برای معلم یه کلاس با این تعداد دانش اموز سخته بخواد پی وی پیام بده. ابن توقع رو دیکه بهتره نداشتع باشیم 

برای معلم یه کلاس با این تعداد دانش اموز سخته بخواد پی وی پیام بده. ابن توقع رو دیکه بهتره نداشتع با ...

مگه به چند نفر میخواد بگه؟ چند نفر مگه ضعیفن؟

فوقش ۵ نفر .این سخته؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

من مشقم به اندازس نه کمه نه زیاد سالهاست به این روش کار می کنم تو کلاسم آموزشم عالیه از بازخورد ماما ...

پس اهمیت نده عزیزم. بعضی ها هیچجوره راضی نمیشن و بچه شون لوسه. شما بگو بقیه اعتراضی ندارن اگر چیزی هست از شما و دخترتون هست

عزیزم به خدا در حدی که باورت میشه الان اومدم خسته خونه گریم گرفته این قدری زحمت می کشم بشون محبت می ...

می‌دونم چی میگی.شغل سختیه 

به خاطر یکی دیگه خودت رو ناراحت نکن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630