2777
2789
عنوان

چطوری از فکر همسر سابق دربیام

188 بازدید | 20 پست

واقعا دیگه نمی‌کشم سه هفته ای جدا شدم همش تو فکرشم از مغزم خارج نمیشه چ غلطی کنم 🥺🥺🥺😔 دلیل جداییم این بود که منو آدم حساب نکرد و.. می‌دونم دوسم نداره نخواستم منو ولی بازم نه قلبم نه مغزم حرف گوش نمی‌ده خدایا خستم من خیلی خستم 

خدااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیومد من گفتم بیایم حرف بزنیم بریم مشاوره رفت قایم شد دو ماه منم مجبور شدم دادخواست طلاق دادم تو عقد ...

چند سالش بود؟شاید آدم خشکی بوده شاید ترسو بوده شاید با نقش همسری کنار نیومده بوده شاید افسرده شده بوده مدقت 

چند سالش بود؟شاید آدم خشکی بوده شاید ترسو بوده شاید با نقش همسری کنار نیومده بوده شاید افسرده شده بو ...

۳۱ آره همه شو داشت بد اخلاق بی حوصله خود شیفته عصبی سرد خشک  همش می‌گفت مامانم گفت ازدواج کن منه بدبخت و انتخاب کردن همش خانوادش می‌گفت تو هیچی نگو بهش  به ظاهرم ایراد می‌گرفت خسیس بود به دیدنم نمیشود زنگ نمیرد قهر میکرد عین دخترا ایراداشو قبول نمی‌کرد 

خدااااا
عزیزم بهترین کارو کردی ازش جدا شدی دلیل اینکه تو ذهنت هنوز مونده اینه که خیلی آسیب بهت زده مغزت داره ...

بله واقعا نابود کرد ممنونم عزیزم🌹🌹🌹

خدااااا
بله واقعا نابود کرد ممنونم عزیزم🌹🌹🌹

آدمای سمی خوب بلدن به آدم حس ناکافی بودن بدن

جوری که فکر کنی همین یک دونه تحفه بوده

وقتش که برسه به آدمی میاد تو زندگیت که بسیار با عشق و محبت باهات رفتار کنه جوری که لایقشی تا اون زمان رو خودت کار کن