2777
2789

سلام.. من ۳ روز الان ذارم آموزش میبینم هی خاموش میکنم امروز دیگه داشت اشکم در میومد ک من جلو افسر قراره چه غلطی بکنم.. اونایی ک گواهینامه گرفتن از تجربه هاتون میگین ک منم اونا رو انجام بدم  ممنون میشم. واقعا حس بدی دارم فکر میکنم خیلی خنگم مربیم هرچی میگه فک میکنم یادم نمیمونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا نترس دوما یه کم بیشتر گاز بده از گاز دادن نترس سوما بزار کلاچ درگیر بشه بعد حرکت کن

ببین من با ماشین مربی نقطه حرکت کلاج رو میفهمم قشنگگ فرمون میلرزه

ولی با ماشین افسر نمیدونم کجاست نقطه حرکت که کلاج رو درگیر کنم 

چیکار کنم 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
اگه خونه ماشین دارید جاهای خلوت تمرین کن احتمالا هنوز کلاژ دستت نیومده زود برداری رو دنده باشه خاموش ...

آره داریم .. مربیمم همینو گف ولی اصلا یادم میره باز پامو برمیدارم خاموش میشه

ببین من با ماشین مربی نقطه حرکت کلاج رو میفهمم قشنگگ فرمون میلرزهولی با ماشین افسر نمیدونم کجاست نقط ...

بعضی ماشین ها کلاچ پایین درگیر میشه بعضی ها کلاچ بالاتر . مهم اینه گاز بدی در حدی که ماشین خاموش نشه احتمالا ماشین افسر کلاچش بالاتر درگیر میشه . ضمنا گاز بیش از حد هم باعث میشه ردت کنن پس گاز در حدی باشه که خاموش نشه اونقدری هم نباشه که از صدای ناهنجار افسر ردت کنه 

چطور بود؟ من حوصلمم نمیکشه کتاب و بخونم😔 میشه فقط نمونه سوال بخونم. .همون اول قبول شدین؟

۲۰ تا نمونه سواله

آره من همونو خوندم دفعه اول قبول شدم

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜