2777
2789
عنوان

اگر یه مدت بریم اندیشه زندگی کنیم خیلی داغونه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 28 پست
ن بابا من و برادرم هستیم و پدر مادرم برادرم هیچ تو خرج خونه کمک نمیکنه بعد دستور هم میده من ب جز این ...

خب اشتباه میکنید عزیزم چرا شما بدی؟داداشتم هرجا دوست داره بگو میتونی خونه بگیر من وسعم در همین حد

اشتباه نکن برین همون اندیشه خونه بخرین

اتفاقا اندیشه خیابون بندی های خیلی خوب و خونه های شیکی داره من قبلا دوستم اونجا مینشست خیلی راضی بود ...

اتفاقا عکسای خونه هاش دیدم خیلی خ‌شگل بود پس واقعا خوبه؟بگم همون خونه خریدیم بیاد خواستگاری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اشتباه میکنید عزیزم چرا شما بدی؟داداشتم هرجا دوست داره بگو میتونی خونه بگیر من وسعم در همین حداشت ...

چون پدرم ی مدته وضعش بهم ریخته من کمکش میکنم چکار کنم خب؟

اتفاقا عکسای خونه هاش دیدم خیلی خ‌شگل بود پس واقعا خوبه؟بگم همون خونه خریدیم بیاد خواستگاری؟

بله عزیزم اعتماد بنفس داشته باش 

اون پول اجاره ای که میخوای بدی جمع کن جهیزیه بخر 

چون خودتم داری اجاره میدی اونجوری به نفعت هم هست 

چون پدرم ی مدته وضعش بهم ریخته من کمکش میکنم چکار کنم خب؟

کمک مشکلی ندارع عزیزم

ولی داداشت داره پررومیشه

توی خرید خونه هم کمک میکنی؟اگه میکنی بلپدرت صحبت کن ی قسمتشو بزنه به نامت ب امید خدا

ولی شک نکن خریدن خونه بهترین کار هست انشالله دوسه سال دیگه منطقه خوب تهران میخرین

والا عزیزم بستگی داره کجای اندیشه بخوای بری فاز سه که همش ویلایی و سوپر لوکسه و گرون فاز دوام که منطقه بینهایت اروم و تمیز و بافرهنگیه.باز اونم خونه هاش قیمتاش ۶۰ ۶۵یه متری.من فقط شناخت از این دوتا فاز دارم بقیشو نمیسناسم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
منطقه های خوبشو بهش بگو بر اونجا خونه بخر

بستگی به بودجه اش داره به ترتیب 3-2-1 و 4-5 من خودم فاز 3 رو بیشتر دوست دارم چون خلوت تر و دلباز تره ولی اگه وسیله نداشته باشی فاز 1 بهتره چون دسترسیش بیشتره ولی در کل همه چی داره یعنی اگه شغلت هم اونجا باشه اصلالازم نیست بیای تهران یا اطراف

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
فاز یک چطوره؟

فاز یک رو نمیشناسم عزیزم طبق چیزایی که شنیدم از نظر فرهنگی و‌ارامش و‌همه چیز از اونای دیگه پایینتره.گفتم منطقه های تاپش اول فاز سه و بعد‌فاز دو‌هستن که قیمتاشونم بالاست.اگه تونستید اونجا بگیرید

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.